FIKK HJERTEINFARKT: I 2007 fikk Atle Hansen store smerter i brystet, og i venstre arm, i tillegg til pustebesvær. Det viste seg raskt å være et akutt hjerteinfarkt. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
FIKK HJERTEINFARKT: I 2007 fikk Atle Hansen store smerter i brystet, og i venstre arm, i tillegg til pustebesvær. Det viste seg raskt å være et akutt hjerteinfarkt. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer

- Plutselig fikk jeg kraftige smerter

Robinson-Atle måtte på sykehus i hui og hast, da han fikk akutt hjerteinfarkt.

Publisert
SEHER.NO: Realitystjernen og frisøren Atle Hansen (45) fra Halden, som er aktuell i Seher.nos julekalender «Jakten på en julestjerne», fikk seg et realt støkk da han i 2007 fikk hjerteinfarkt.

- Jeg hadde gått til sengs, for å legge meg, frisk og fin som bare det. Men plutselig fikk jeg kraftige smerter, og jeg begynte å svette veldig. Jeg gikk ned i knestående, og snappet etter pusten. Når man får et hjerteinfarkt så blir en del av hjertet blokkert, og hjertet klarer ikke å pumpe skikkelig, da kommer det heller ikke nok oksygen til lungene, sier Hansen til Seher.no.
 
Hans daværende kone, som han nå er skilt fra, skjønte raskt at det dreide seg om et hjerteinfarkt, siden Atle i tillegg til brystsmerter, hadde vondt i venstre arm.

- Ambulansen kom raskt, og jeg ble kjørt rett til Ullevål sykehus, hvor jeg ble hjerteoperert. De satt inn to stenter på hovedpulsåren, for å blokke ut de tette årene. Dette er en uvanlig sykdom, som ikke går i arv. 

Hjerteinfarktet kom som en følge av en svært stressende periode, med mye jobbing.

- Mange spiser seg jo tjukke og dårlige, men slik var det ikke for meg. Det var mer stress, enn kosthold, som var uslaget. Jeg jobbet veldig mye, og var veldig opptatt av å tilfredsstille alle kundene mine. Nå har jeg roet litt ned, sier Atle.

Var du bekymret for hjertet under Robinson-ekspedisjonen?

- Nei, jeg var ikke redd. Jeg har blitt erklært frisk av legene, og er ferdig med det nå. Man må jo ha et medisinsk-sertifikat for å få være med på ekspedisjonen. Man kan ikke sette seg ned og tenke at livet er over, selv om man har hatt et hjerteinfarkt. Livet må gå videre, og det beviste jeg for meg selv - og andre, ved å være med på Robinson. Men det var selvsagt en psykisk påkjenning da det skjedde. Året etter det skjedde skjedde så tenkte jeg mye på det. Det hadde vært lett og gå ned i kjelleren og bli der. Hjertet er jo motoren i kroppen, slutter det å slå, så er det slutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg prøver ikke å være en 20-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer