PHOTOSHOP?: Kjendismedier hevder nå at Mariah Careys bryster har blitt lagt "under kniven" - i et bilderedigeringsprogram. Foto: Fra plateselskapet
PHOTOSHOP?: Kjendismedier hevder nå at Mariah Careys bryster har blitt lagt "under kniven" - i et bilderedigeringsprogram. Foto: Fra plateselskapetVis mer

Plutselig fikk hun større pupper

Mariah har forstørret brystene. Men metoden vekker oppsikt.

SEHER.NO: Nye pressebilder av popstjernen Mariah Carey (39) har kommet ut, hvor hun viser bryster som er mye større enn det Gud ga henne.

Bildene på coveret av hennes nylig utgitte CD, "Memoirs of an imperfect angel", virker perfekte. Hvertfall sangerens idé om hva som er perfekt.

Det mistenkes at airbrush-ekstperter har jobbet hardt for å få til en ekstremt storbystet kvinne, med veldig smal midje, hevder The Sun.

Kanskje har dette noe å gjøre med den harde medfarten hun fikk i media i sommer etter å ha lagt på seg?

Carey - som blant annet er kjent for hits som "Hero" og "Glitter" - har tidligere fått kritikk for sine pressebilder, etter at det ble påpekt at hun hadde "forlenget bena til haken".

Tidligere i år truet Eminem med å lekke nakenbilder av stjernen, da hun nektet å innrømme at de hadde to hadde hatt et forhold. Enkelte håper kanskje at Mariah skal forsette å tirre Eminem, slik at den nakne sannheten om hvordan hun virkelig ser ut kommer frem.

Heldigvis for Mariah har hun en ektemann som ikke ikke bryr seg om hun har for mye eller for lite former.

- Jeg sier bestandig til henne "du har alle disse kurvene, og en mann uten bremser". Dette er noe alle opplever. Alle er forskjellige. Alt handler ikke om å være supertynn. Det er ikke det som er hot. Det er det på innsiden som teller, sa Cannon tidligere ifølge Contactmusic.com.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Truer med å lekke nakenbilder