FAMILIESHOW: Marianne Krogness (t.h.) må nå utsette premieren på familieshowet "Molly & Partner" som hun skulle ha premiere på i morgen, sammen med Karoline G Herlofsen. Foto: mollyogpartner.no
FAMILIESHOW: Marianne Krogness (t.h.) må nå utsette premieren på familieshowet "Molly & Partner" som hun skulle ha premiere på i morgen, sammen med Karoline G Herlofsen. Foto: mollyogpartner.noVis mer

- Plutselig falt jeg ned trappa

Marianne Krogness er sykmeldt etter hjernerystelse og brukket ribbein.

SEHER.NO: Skuespilleren Marianne Krogness fikk en verst tenkelig start på sommeren da hun i 9-tiden onsdag morgen falt ned trappen i sitt eget hjem og pådro seg en hjernerystelse.

- Jeg stresset fordi jeg skulle ordne med bilen, før jeg skulle på prøver til forestillingen "Molly & Partner" som skulle ha premiere i morgen, sier Krogness til Seher.no.

Familieshowene - hvor Marianne spiller hovedrollen sammen med Karoline G. Herlofsen - er foreløpig utsatt til august.

Krogness - som også brakk et ribbein i fallet - har nå fått streng beskjed om å holde seg helt i ro, noe den energiske skuespilleren ikke synes er lett.

- Uff, det er synd at jeg må ligge helt i ro med igjentrukne gardiner, nå som det er så fint vær. Heretter skal jeg alltid gå med hjelm i trappa, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her går filmstjernen i bakken

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.