- Plutselig er man gammel også henger det litt

Men Wenche Myhre vet hvordan hun skal føle seg sexy.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Wenche Myhre (68) har vært en folkefavoritt nesten hele sitt liv, og har utallige hits på samvittigheten.

68-åringen stråler selvsikkerhet på scenen, og vet hvordan man kan føle seg sexy selv når «det begynner å henge litt», som hun selv sier. 

- Du må være den du er og by litt på deg selv. Først er man ung, og så er man plutselig gammel, og da henger det litt. Sånn er livet! Jeg gjorde «Når jeg blir 66»-turné her for to år siden, da jeg fylte 66 år. Jeg elsker å gå i høye hæler og alt det der!

Myhre var nemlig såpass stilig at unge jenter kom og takket henne.

- De unge jentene kom og sa at det var bra at jeg minnet dem på å gå litt i høye hæler og sånne ting, sier sangstjernen. 

Halden 05.08.2015 Allsang på grensen - Wenche Myhre Foto: Andreas Fadum
Halden 05.08.2015 Allsang på grensen - Wenche Myhre Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Så det er ditt viktigste tips til de unge damene?

- Hold litt på deg selv. Jeg må hvertfall ha på meg høyhælte sko av og til. Og når hverdagen kommer er det ned på joggesko igjen, men men må ha litt rock 'n' roll.

Sammen med Tone Damli (27) har Wenche Myhre opptrådt på «Allsang på Grensen» i Halden i år. Og den noe yngre artisten er helt enig med Wenche. 

- Jeg skal ikke slutte å være sexy. Jeg tror at enhver kvinne har lyst til å føle seg sexy, sier Tone til Seoghør.no, men legger til at hun nå har et større ansvar som mamma.  

- Avgjørelsene jeg tar rundt det temaet må være gjennomtenkte. Jeg må vite at Billie kommer til å se mange tilbakeblikk av mammaen sin og jeg vil at hun skal kunne være stolt av det, forteller Tone.

Forsvarte lettkledd video

For tre år siden fikk Damli blant annet mye oppmerksomhet for musikkvideoen til sangen «Look Back», der hun synger kun iført undertøy og kort shorts.

«Look Back» fikk både ris og ros, og Tone gikk ut og forsvarte den lettkledde videoen. 

Halden 05.08.2015 Allsang på grensen - Tone Damli Aaberge Foto: Andreas Fadum
Halden 05.08.2015 Allsang på grensen - Tone Damli Aaberge Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Ein del av jobben min er å sjå bra ut, eg e sjøl ein del av produktet, slik fungera popbransjen og det e no ein gang slik at det e den bransjen eg e ein del av» skrev hun på sin blogg. 

Senere stilte hun i bikini under videoinnspillingen til sangen «Imagine» med svenske Eric Saade på Ibiza. 

- For meg er det ingen problem at det blir litt hett. Det handler kun om formidling og sette seg inn i en karakter, uttalte hun til Seoghør.no den gangen. 

LES OGSÅ: Tone advarer gravide mot overdreven soling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer