Kris Jenner:

- Plutselig er det en hel gjeng av dem

63-åringen gleder seg til å bli bestemor for tiende gang.

MANGE BARNEBARN: Kris Jenner klaget over at Kardashian-klanen ikke ville ha barn, men så tok det en brå vending og i dag har Kris Jenner hele ni barnebarn - her er hun avbildet med noen av dem ved to ulike anledninger. Foto: NTB scanpix
MANGE BARNEBARN: Kris Jenner klaget over at Kardashian-klanen ikke ville ha barn, men så tok det en brå vending og i dag har Kris Jenner hele ni barnebarn - her er hun avbildet med noen av dem ved to ulike anledninger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske tv-personligheten Kris Jenner (63) har nok å henge fingrene i. 63-åringen har seks barn og hele ni barnebarn å forholde seg til.

Nylig kom også nyheten om at det kommer enda et tilskudd til Kardashian-klanen, da Kim Kardashian og Kanye West venter sitt fjerde barn sammen via surrogatmor.

Kilder som står paret nær bekreftet nyheten til People i begynnelsen av januar, men paret selv har ikke kommentert ryktene - før nå nylig.

Det var da Kim og søstrene Kourtney (39) og Khloé (34) gjestet talkshowet «Watch What Happens Live», at 38-åringen kunne fortelle til Andy Cohen (50) at hun og ektemannen utvider familien, og at de denne gangen venter en liten gutt.

Vis mer

Mener hun er ansvarlig

Nylig gjestet Kardashian-klanens mor «The Kyle and Jackie O Show» for å snakke om familieforøkelsen. Ifølge Daily Mail fortalte Jenner under showet at hun føler seg ansvarlig for at barna gir henne så mange barnebarn.

Selv kan 63-åringen nesten ikke tro at Kanye og Kims kommende sønn blir hennes tiende barnebarn. Ifølge nettstedet kan Jenner vente seg å bli bestemor på ny allerede i mai.

- Er det ikke spennende? Det blir nummer ti. Mitt tiende barnebarn, sa Jenner, og fortsatte:

- Jeg pleide å klage og mase om hvorfor ingen ville ha barn. Men plutselig er det en hel gjeng av dem. Hva har jeg gjort? Har jeg skrudd på en form for kran?

Stor familie

Med så mange egne barn - og ikke minst barnebarn - skulle man tro at det var vanskelig å holde følge for den 63 år gamle seksbarnsmoren.

Men den stadige utvidelsen av familien ser ut til å ha brakt «Keeping Up With The Kardashians»-klanen enda nærmere hverandre.

Som tidligere nevnt har Kris Jenner ni barnebarn hittil, men i mai utvides familien nok en gang - når Kim får sitt fjerde barn.

Fra før av har Kim døtrene North (5) og Chicago (1), samt sønnen Saint (3) sammen med rapstjernen Kanye West (41).

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Khloe Kardashian (34) på sin side har den ni måneder gamle datteren True, sammen med basketballspilleren Tristan Thompson (27).

Kylie Jenner (21) har den 11 måneder gamle datteren Stormi sammen med rapperen Travis Scott (26).

View this post on Instagram

thankful.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

For ikke å glemme Kourtney Kardashian (39), som har sønnene Mason (9) og Reign (4), samt datteren Penelope (6) sammen med ekskjæresten Scott Disick (35).

Sist, men ikke minst har vi jo også Rob Kardashian (31) - som har to år gamle Dream med eksforloveden Blac Chyna (30).

Det eneste medlemmet av «Keeping Up With The Kardashians»-klanen som ikke har stiftet sin egen familie ennå, er supermodellen Kendall Jenner (23). Men hvis Kardashian-stjernene holder dette tempoet oppe, kan nok Kris Jenner vente seg fullt hus i årene fremover.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ble forvekslet med datteren

Til å være 63 år gammel holder Kris Jenner virkleig tritt med døtrene sine når det kommer til både stil og utseende for øvrig.

Er du en fast seer av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians», vet du at «momager-Kris» sin vane med å stadig herme etter døtrene sine ofte ender opp i intriger.

Nylig så det ut til at Kris kom til å få datteren Kim på nakken igjen, i hvert fall etter fansen å dømme. Det hele oppsto etter at Kris delte et bilde av seg selv på Instagram med et totalt nytt utseende.

Kris Jenner er til vanlig kjent for sitt korte, velstelte hår, men nå hadde hun trådt til med hair extensions og ny, mer dramatisk sminke.

På få timer gikk bildet som en farsott i sosiale medier, men det var ikke den «ekstreme» forvandlingen i seg selv som fikk folk til å sperre opp øynene. Hun er nemlig helt prikk lik datteren Kim, ifølge fansen.

Med mørk øyenskygge, sort oppsatt hår og lipgloss, slik Kim er kjent for, var det flere som hevdet at man enkelt kan forveksle mor og datter.

- Jeg trodde dette var Kim. Evig ung! skrev en fan i kommentarfeltet til bildet.

- Du ser helt ut som Kim. Dette er galskap, skrev en annen.

En annen bruker fant også et lignende bilde av Kim, og sammenlignet mor og datter.

Vis mer

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Kris Jenner gifte seg igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer