- Plutselig ble det for mye for henne

Slik reagerte de andre kjendisene på at Mimi Blix overraskende trakk seg fra «Det sterkeste kjønn».

MANGE BALLER I LUFTA: Mimi Blix farter verden rundt som modell og har vært på trykk i blader som Vogue, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan og GQ. Etter opptredenen i Melodi Grand Prix vil hun prøve seg som skuespiller. Foto: FAME FLYNET
MANGE BALLER I LUFTA: Mimi Blix farter verden rundt som modell og har vært på trykk i blader som Vogue, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan og GQ. Etter opptredenen i Melodi Grand Prix vil hun prøve seg som skuespiller. Foto: FAME FLYNET Vis mer

SEOGHØR.NO: Premieren på TV 2s nye kjendiskonkuranse «Det sterkeste kjønn» endte på dramatisk vis da artisten og modellen Mimi Blix (22) overraskende trakk seg fra serien.

Mimi forlot innspillingen rett før hun skulle i duell mot skuespiller Anne Marie Ottesen (68) om å unngå en tidlig exit.

- Det har vært veldig vanskelig den tiden før jeg kom hit. Jeg har vært utrolig stressa etter mye reising og jobbing. Jeg klarer ikke motivere meg helt for den duellen, sa hun til TV-kameraene.De andre kjendisdeltagerne i «Det sterkeste kjønn» sier til Seoghør.no at de har stor respekt for Mimis valg.

- Det var veldig trist. Jeg delte jo rom med henne for jeg kjente henne litt fra før og hadde gledet meg til å være sammen med henne, sier Sandra Lyng Haugen (26).

- Ting hadde hopet seg opp

DET STERKESTE KJØNN: Myter og tradisjonelle kjønnsrollemønstre står for fall når 16 kjente kvinner og menn skal forsvare sitt kjønns ære i morsom kappestrid.  Foto: TV 2
DET STERKESTE KJØNN: Myter og tradisjonelle kjønnsrollemønstre står for fall når 16 kjente kvinner og menn skal forsvare sitt kjønns ære i morsom kappestrid. Foto: TV 2 Vis mer

Tor Endresen (54) syntes også det var synd at Mimis exit kom så tidlig:

- Jeg forstod det slik at det var mye som hadde hopet seg opp for Mimi, ting som ikke vi hadde kjent til i forkant, sånn at det ble for mye for henne.

- Sånn er livet. Det er også dette med hva man blir utsatt for og hvordan man takler det. Slik var det denne gangen og det var synd. Men så fikk vi jo heldigvis bli enda bedre kjent med Anne Marie da, fordi hun fikk bli hos oss.Den tidligere OL-mesteren i slalåm, Hans Petter Buraas, sier han skjønner godt at Mimi følte seg stresset.

- Hun kom vel rett fra USA til der hvor gjorde opptakene, døgnvill og sliten. Da kan det toppe seg og det gjorde det for henne.

Hun følte ikke for å konkurrere og det er jo greit. Da vinner Anne Marie på walkover. Det skjer jo overalt, også i fotballkamper.

LES OGSÅ: Slik holder Sandra på drømmekroppen