TV-STJERNE: Lily James har slått an i rollen som Lady Rose i «Downton Abbey». Men innspillingen av filmen «Cinderella» gikk ikke like knirkefritt.. Foto: Stella Pictures
TV-STJERNE: Lily James har slått an i rollen som Lady Rose i «Downton Abbey». Men innspillingen av filmen «Cinderella» gikk ikke like knirkefritt.. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Plutselig begynte kjolen å brenne

«Downtown Abbey»-stjernen måtte tenke raskt, da flammene tok tak i kostymet hun hadde på seg.

DEN MODERNE LILY: Slik ser Lily James ut når hun ikke har på seg kostymer. Foto: FameFlynet Sweden
DEN MODERNE LILY: Slik ser Lily James ut når hun ikke har på seg kostymer. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Lily James (24) har fått glødende kritikker for sin rolle som den energiske ungjenta lady Rose i TV-serien «Downton Abbey».

Men under innspillingen av hennes siste film «Cinderella», havnet hun selv i fyr og flamme, da ett av hennes kostymer - en brudekjole - begynte å brenne mens hun hadde det på seg.

- Det var kaldt, og noen hadde satt en varmeovn på full styrke litt for nær der Lily skulle sitte på en stol. Plutselig begynte det å brenne. Heldigvis ble bare en del av kjolen skadd. Takk og lov at Lily ikke ble skadet, sier kostymedesigner Sandy Powell til Daily Mail.

Hovedpersonen selv sier hun brast ut i gråt, da hun så hva som hadde skjedd med den vakre brudekjolen.- Jeg fikk bare hatt den på meg i tjue sekunder, før jeg brente en del av den. Jeg ble ikke skadet, men sjokkert. Jeg ble veldig lei meg etterpå.

«Cinderella» er en ny filmatisering av det tradisjonelle eventyret om Askepott, som foreløpig har fått premieredato i 2015.

I tilegg til Lily James som spiller hovedrollen, står blant annet kjente navn som Helena Bonham Carter, Cate Blanchett og Stellan Skarsgård på rollelisten.

I februar skal Lily James returnere til «Downton Abbey» for å være med på innspillingen av seriens femte sesong.

LES OGSÅ: - Hun kommer til å knuse hjertet hans