- FIKK ANGST ETTER SUKSESSEN: Lise Karlsnes hevder hun fikk problemer med sosial angst etter suksessen som vokalist i bandet "Briskeby" i 2000. Foto: SCANPIX
- FIKK ANGST ETTER SUKSESSEN: Lise Karlsnes hevder hun fikk problemer med sosial angst etter suksessen som vokalist i bandet "Briskeby" i 2000. Foto: SCANPIXVis mer

- Plutselig begynte jeg å gråte

Lise Karlsnes fikk sosial angst etter "Briskeby"-suksessen.

SEHER.NO: Lise Karlsnes tok Norge med storm da hun i år 2000 ble vokalist i gruppa "Briskeby" - som blant annet solgte 130.000 eksemplarer av albumet "Jeans for Onassis".

Men til bladet Henne avslører 30-åringen at all oppmerksomheten som fulgte i kjølvannet av suksessen ble vanskelig å takle, noe som førte til at hun utviklet sosial angst.

- Jeg ble skikkelig paranoid og trodde alle snakket om meg. Det kom til det punktet der alt som ble sagt rundt meg som inneholdt "s" hørtes ut som "Li-SSSSSe" eller "BriSSSSSkeby".

Karlsnes hevder angsten ga dramatiske utslag i hennes oppførsel.

- Det var sånn at jeg kunnne gå bortover gaten, og så plutselig, uten grunn egentlig, bare begynne å gråte.

- Jeg klarte ikke å ta kollektivtransport og hadde taxiregninger på størrelse med en representerende UD-ansatt. Og dette kan høres ut som en klisje, men jeg kunne ikke gå ut i joggebukse, uten sminke og med håret i hestehale, for eksempel, sier hun til Henne.

Lise - som nå er aktuell med soloplata "My Own Heartbeat" - tror mange av problemene oppstod fordi hun var kun 19 år da hun slo igjennom. Nå i ettertid ser hun positivt på å ha kommet seg igjennom problemene.

- Jeg elsker fortsatt å kle meg opp, og uniformen er så absolutt til stede. Men jeg føler ikke lenger at jeg skjuler meg bak den, sier hun til Henne.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!  


LES OGSÅ: Tone og Lise spilte sammen for Stordalen