FREKK KJOLE: Pamela Anderson stilte i denne frekke kjolen på London Fashion week.  Foto: All Over Press
FREKK KJOLE: Pamela Anderson stilte i denne frekke kjolen på London Fashion week. Foto: All Over PressVis mer

- Plutselig begynte de å kysse

Sexbombenamela sett i armene på nok en "Badboy".

LOS ANGELES (Seher.no): "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson (41) ser ut til å ha en forkjærlighet for menn med tatoveringer og "bad boy"-rykte.

Tobarnsmoren jakter konstant på den store kjærligheten, men har hatt lite hell

I løpet av de siste årene har hun nemlig rukket å gifte seg tre ganger, hvorav ett ble annulert. I tillegg har hun en rekke kortvarige romanser bak seg.

Hennes aller siste flørt skal være skjørtejegeren Mickey Rourke (56), skriver In Touch Weekly.
Da hun 9. september befant seg på nattklubben "Century Room" i Toronto ble nemlig paret sett i en het omfavnelse sammen.

- Pam drakk masse champagne og begynte etterhvert å nærme seg Mickey. Plutselig begynte de å kysse mens de så hverandre i øynene, forteller et øyenvitne til bladet.

Rourke, som var i byen for å promotere sin siste film "The Wrestler", så ut til å elske oppmerksomheten han fikk fra den barmfagre blondinen. Men det blir neppe bryllup og barn med det første.

- Møtet mellom dem virket ikke å være av den seriøse sorten, sier kilden til bladet.

Pamela bor fortiden sammen med eksmannen og rockeren, Tommy Lee (45), men hun hevdet nylig at de ikke har sex med hverandre.

LES OGSÅ: Pamela er lei av store pupper

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.