Plukket ut til Hollywood-serie

Modellen Lisa Marie Winther kan få sentral roller i ny storsatsing.

BLIR SKUESPILLER: Den norske modellen Lisa Marie Winther imponerte produsentene av den amerikanske TV-serien «A$pen», da de lørdag var i Oslo for å lete etter skuespiller-talenter til den amerikanske komi-serien. Foto: Akos Simon
BLIR SKUESPILLER: Den norske modellen Lisa Marie Winther imponerte produsentene av den amerikanske TV-serien «A$pen», da de lørdag var i Oslo for å lete etter skuespiller-talenter til den amerikanske komi-serien. Foto: Akos Simon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen Lisa Marie Winther vakte oppsikt da hun i fjor stilte opp i en video som sexy bøssebærer for NRKs TV-aksjon.

Nå kan 25-åringen gå fra TV-aksjonen til Hollywood, etter at produsentene av den amerikanske komiserien  «A$pen» lørdag var innom Oslo på sin Europaturné for å lete etter skuespiller-talenter.

Og etter flere nervepirrende prøver kunne Lisa Marie juble over at hun hadde blitt plukket ut til å gå videre i talentjakten!

Måtte danse
- Det var mange jenter på audition, og i tillegg til å presentere oss selv og snakke om ambisjonene våre, så måtte vi blant annet bevege oss rundt og danse.

- Jeg ble veldig glad da jeg gikk videre, fordi jeg har uansett tenkt å flytte til New York for å ta skuespillerutdanning til høsten, så dette ville være verdifull erfaring, sier Winther.


Lisa Marie har søkt på skuespillerskolen Lee Strassberg Theatre & Film Institute, og legger ikke skjul på at hun ønsker å satse hardt på en karriere innen film og TV.

I tillegg til å være med i TV-aksjonens video, har hun posert lettkledd i en rekke blader, sist på forsiden av det norske herrebladet Alfa sammen med blant annet Triana Iglesias.

Fester i ski-eldorado

«A$pen» beskrives i amerikanske medier som en parodi på dokusåper som «The Hills» og «The City». Serien skal følge livene til en den oppdiktete juice-millionæren Walter, hans yngre supermodell-kjæreste og deres venner, som lever, jobber og fester i ski-eldoradoet Aspen i Colorado.

- Hvis man liker serier som «Entourage», «Sex and the city» eller «Californication», vil man elske «A$pen», sier produsent Greg Simmons til nettavisten The Huffington Post.


Lisa Marie sier det fortsatt kan ta en god stund før hun får vite hva hennes rolle går ut på, siden TV-produsentenes Europaturne ikke er over.

- Det vet jeg ikke ennå, men siden vi måtte danse på audition, er det kanskje dansing involvert. All erfaring er bra, men dette ser jeg som en stor mulighet, og som en god erfaring, sier hun til Seher.no.

Foreløpig er det ikke kjent om serien vil bli vist på noen norske TV-kanaler.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fra TV-aksjonen til Playboy?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer