Pleiet kjærligheten

Brad Pitt og Angelina Jolie tok en pause fra barnestell og filminnspilling på kjærlighetspalasset Taj Lake Palace Hotel.

FULGTE MED: Brad og Angelina fulgte nøye med da de fikk guidet tur av en hotellansatt. Foto: Stella Pictures
FULGTE MED: Brad og Angelina fulgte nøye med da de fikk guidet tur av en hotellansatt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fortsatt forelsket!

SEHER.NO: Kanskje var det ryktene om at all oppmerksomheten rundt datteren Shilohs fødsel har satt forholdet på prøve, som fikk paret til å ta en pust i bakken.

SE BILDESPESIAL: Brad og Angelinas luksushotell!

Brad (42) og Angelina (31) lyttet i starten oppmerksomt til guiden som viste dem rundt på hotellet fra 1754 - som ligger midt ute i en innsjø. Men etter hvert var de mest opptatt av hverandre...

Luksushotellet - som besøkes av de aller rikeste personene i verden - var tidligere et fyrstepalass. Blant de 85 rommene er egen juvelbutikk og 13 enorme suiter.

Filmstjerneparet kunne også slappe av i en park på over 160 mål, eller bade i de utendørs marmorbassengene. Og det trengte de nok, for tidligere på turen hadde Angelina flere sykdomsanfall.

Roen på sjø-hotellet var nok en stor kontrast i forhold til Jolies fødsel i Namiba og travle filminnspilling i India.

Kanskje fant Angelina  og Brad   - som har hintet om at de ønsker seg flere barn - ut hvor de skal gjøre unna fødselen neste gang?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer