Rob Kardashian og Blac Chyna:

Pleiet kjærligheten på strippeklubb

Rob Kardashian og Blac Chyna kjemper for å bevare gnisten i forholdet.

SAMMEN IGJEN?: Etter alt og dømme er Rob Kardashian og Blac Chyna sammen igjen. Her ankommer de arrangemenetet på strippeklubben «Sins of Sapphire» i New York. Foto: Scanpix
SAMMEN IGJEN?: Etter alt og dømme er Rob Kardashian og Blac Chyna sammen igjen. Her ankommer de arrangemenetet på strippeklubben «Sins of Sapphire» i New York. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det kontroversielle reality-paret Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28) har siden de ble sammen i januar i fjor levd et turbulent forhold.

I desember begynte bruddryktene å svirre, etter at en ukjent person angivelig skal ha hacket Blac Chynas Instagram-profil.

I innboksen hennes skal det har vært flere meldinger fra Rob om at hun hadde valgt å gå fra ham, og at hun hadde tatt med seg parets datter Dream..

Kort tid etter delte Rob Kardashian en rekke videosnutter på sin Snapchat-konto der han forteller at forloveden har forlatt ham.

Nå virker det imidlertid ut som om alt har ordnet seg mellom duoen.

Tidligere denne uka dukket de nemlig opp sammen i New York, hvor de deltok på et arrangement på strippeklubben «SINS of Sapphire».

Ifølge The Sun holdt de to seg i nærheten av hverandre helt siden de gikk ut av privatflyet sitt.

Men det var ikke bare det tette samholdet mellom superstjernene som vakte oppsikt.

Blac Chyna har jobbet hardt for å komme tilbake i toppform etter at hun ble mamma i november, og det var neste umulig å se at hun har født, da hun ankom i en tettsittende heldrakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer