Pleiet kjærligheten på luksusbåt

Nygifte Kate Hudson koste seg med mann og barn på ferie.

KOSER SEG I VARMEN: Kate Hudson og mannen Matthew Bellamy nyter solen i Saint Tropez. Foto: FameFlynet
KOSER SEG I VARMEN: Kate Hudson og mannen Matthew Bellamy nyter solen i Saint Tropez. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den Oscarnominerte skuespillerinnen Kate Hudson (33) ble denne uken sett på en svær luksusbåt, i Saint Tropez i Sør-Frankrike, sammen med mannen Matthew Bellamy (34) og sønnen Bingham (1).

Paret - somgiftet seg i all hemmelighet tidligere i år, la ikke skjul på sin forelskelse, og koste seg sammen med sin lille sønn i solsteken.

Det var skuespillerinnens mor, Goldie Hawn, som ved et uhell foralte om det hemmelige brullypet i mars.

- Mine barn er fantastiske med deres barn, jeg er veldig stolt av dem for det. Da min datter Kate giftet seg med en engelsk rockestjerne, bekymret jeg meg ikke. Alt som betyr noe er at forholdet er bra, sa Goldie Hawn ifølge RadarOnline.

Kate ble sett med nevene fulle av lukseriøse handleposer. Hun ble nominert til Oscar for rollen sin i komedien «Almost Famous» fra 2000.  Matthew er rockemusiker, og holder ifølge Guinness rekordbok verdensrekorder for å ha knust flest gitarer på scenen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Møtte igjen eksen på røde løperen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer