Charlie Hunnam:

Pleiet kjærligheten i Mexico

Hollywood-kjekkasen tok med seg kjæresten på badeferie.

LYKKELIG: Sammen med kjæresten koste Charlie Hunnam seg på badeferie i Mexico. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Sammen med kjæresten koste Charlie Hunnam seg på badeferie i Mexico. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 13 år har «Sons of Anarchy»-stjernen Charlie Hunnam (38) vært kjæreste med smykkedesigneren Morgana McNelis (35).

Til tross for at paret fremdeles ikke har giftet seg ser kjærligheten ut til å være like sterk etter alle disse årene sammen.

Denne måneden dro duoen på en romantisk kjærlighetsferie til eksotiske Mexico, og her så de virkelig ut til å kose seg i hverandres selskap.

Den muskuløse kjekkasen og hans veldreide kjæreste ble blant annet observert da de gikk hånd i hånd ut i havet sammen. Her kjølte de seg ned i de forfriskende bølgene etter å ha slikket sol, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

FERIEMODUS: Charlie og Morgana slappet først lenge av i den brennende hete sola før de valgte å bade. Foto: NTB Scanpix
FERIEMODUS: Charlie og Morgana slappet først lenge av i den brennende hete sola før de valgte å bade. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen kontakt på fem måneder

TV-stjernen har tatt seg en velfortjent pust i bakken etter å ha filmet noen intense slåss-scener for sin kommende film «Jungleland», skriver nettstedet.

Hunnam har tidligere avslørt at han ikke snakket med Morgana på hele fem måneder da han spilte inn filmen «The Lost City og Z» i Kambodsja i 2015.

- Mailsystemet der virker rett og slett ikke spesielt bra. Det var fullstendig upålitelig. Jeg mottok et brev fra henne, og jeg forsto ut i fra tonen i brevet at hun ikke hadde mottatt de to brevene jeg hadde sendt til henne, fortalte han til Entertainment Weekly i 2016, ifølge Daily Mail.

- Kjæresten min er smykkedesigner, så jeg hadde muligheten til å komme hjem med en passende stor gave til henne. Det gjorde ikke opp for problemene jeg hadde satt meg selv i, men det fikk meg i alle fall halvveis dit, delte han videre.

Saken fortsetter under bildet.

MUSKLULØS: Morgana var kledd i en sommerlig kjole med blomsterprint, og hennes berømte kjæreste hadde funnet frem en badeshorts med ananas-print. Foto: NTB Scanpix
MUSKLULØS: Morgana var kledd i en sommerlig kjole med blomsterprint, og hennes berømte kjæreste hadde funnet frem en badeshorts med ananas-print. Foto: NTB Scanpix Vis mer

38-åringen, som takket nei til rollen som Christian Grey i «Fifty Shades of Grey», bor sammen med Morgana i Hollywood Hills i Los Angeles. Og sexlivet deres skal det heller ikke være noe i veien med etter 13 år som par.

- Jeg prøver å ha sex så ofte jeg kan. Det er en viktig for for trening. Vi er ment å være veldig aktive dyr. Det ligger i vårt DNA, fortalte han til Men's Health i mars, skriver nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Giftet seg som 18-åring

Fra 1999 til 2002 var den britiske skuespilleren gift med Katharine Towne (38). Hunnam, som den gang bare var 18 år, har tidligere beskrevet denne perioden som «de forferdelige årene».

- Tre forferdelige år. Tre forferdelige, smertefulle og dyre år. Men jeg fikk kattene til slutt, så det var en liten seier, avslørte han til nyhetsbyrået AP i fjor.

Det var etter en audition til ungdomsserien «Dawson's Creek» at Hunnam og Towne hadde blitt hodestups forelsket i hverandre. På besøk i Las Vegas før han skulle hjem igjen til Storbritannia, fikk de to en sprø idé.

- I de 18 år gamle hodene våre tenkte vi «hva om vi aldri ser hverandre igjen? La oss gifte oss! Da må vi se hverandre igjen, selv om det bare er for å bli skilt». Klokka to om natta endte vi opp med å gifte oss, forklarte han.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke fortalt det til verden enda