Katy Perry og Orlando Bloom:

Pleier kjærligheten på romantisk ferie

Katy Perry og Orlando Bloom har foreløpig ikke bekreftet forholdet, men ble nylig fotografert på juleferie sammen.

HETE FØLELSER: Katy Perry og Orlando Bloom kjølte seg ned med snorkling sammen i juleferien. Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER: Katy Perry og Orlando Bloom kjølte seg ned med snorkling sammen i juleferien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september mente mange at de fikk en bekreftelse på at Katy Perry (34) og Orlando Bloom (41) hadde funnet tilbake til hverandre. Paret ble først koblet romantisk til hverandre i 2016, men siden den gang har det mildt sagt vært vanskelig å holde tritt med status på forholdet deres.

Selv om duoen foreløpig ikke har bekreftet at de er blitt sammen igjen, har det ved flere anledninger dukket opp bilder av dem sammen, som for fansen er en god nok bekreftelse.

Spesielt de siste bildene av paret får fansen til å sperre opp øynene. Den siste tiden har nemlig turtelduene feriert sammen, og skal ha feiret jul sammen på Hawaii.

På nye bilder ser de ut til å storkose seg i hverandres selskap mens de tilbringer tid sammen på en strand i den eksotiske delstaten i USA.

I fullt snorkelutstyr ligger de to stjernene og vaker i vannkanten, og bryr seg fint lite om at de blir fotografert.

Saken fortsetter nedenfor.

BADENYMFER: Katy og Orlando koste seg i vannet over lengre tid. Foto: NTB Scanpix
BADENYMFER: Katy og Orlando koste seg i vannet over lengre tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BYTTELÅNER: Katy lot gjerne kjæresten få prøve svømmeføttene. Foto: NTB Scanpix
BYTTELÅNER: Katy lot gjerne kjæresten få prøve svømmeføttene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KOSER SEG: Mens Katy omsider gikk opp på stranden igjen, så det ut til at Orlando Bloom tok seg en liten snorkeltur til. Foto: NTB Scanpix
KOSER SEG: Mens Katy omsider gikk opp på stranden igjen, så det ut til at Orlando Bloom tok seg en liten snorkeltur til. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekreftet hun forholdet her?

Selv om de to fremdeles ikke har uttalt offisielt at de har blitt et par igjen, la ikke Perry skjul på at Bloom er kjæresten hennes da hun ble intervjuet av Entertainment Tonight tidligere i år.

Under samtalen innrømmet «Roar»-stjernen nemlig at hun og Orlando er ganske ulike som personer, men at det nettopp er denne balansen hun setter pris på i forholdet, skrev Daily Mail.

- Jeg tror at når man blir tiltrukket av noen, så er det på en måte slik som at motsetninger tiltrekker hverandre, forklarte hun til Entertainment Tonight, ifølge den britiske nettavisen, og la til:

FORELSKET: Blikkene Katy og Orlando ga hverandre på den røde løperen tidligere i år er bekreftelse nok for mange. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Blikkene Katy og Orlando ga hverandre på den røde løperen tidligere i år er bekreftelse nok for mange. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ser etter den balansen og kanskje han ser etter en som kan gjøre flere ting på en gang.

Videre avslørte sangfuglen at «Lord of the Rings»-stjernen håper å få henne til å kopiere hans sunne vaner.

- Han prøver alltid å få meg med på gåturer i fjellet eller på yoga eller å spise vegansk mat, delte hun.

Samtidig kastet hennes dommer-kollega i «American Idol», Luke Bryan, inn en setning om at «det er mer sannsynlig at Perry vil bli med på en gåtur til Taco Bell». Et utsagn Katy lett kunne si seg enig i.

- Ja, absolutt! Jeg vil ha en stor Crunch-wrap med ekstra kjøtt og ekstra løk, lo hun.

UT PÅ TUR: Katy og Orlando var blant annet på ferie sammen i Praha tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Katy og Orlando var blant annet på ferie sammen i Praha tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok en pause

I mai kunne det virke som om Katy hintet om forholdet deres da hun under en «American Idol»-sending, hvor hun er dommer, presterte å si til en talentfull deltager: «Jeg er ikke singel, men jeg liker deg likevel».

Også i mars satte ryktene om forholdet fart, da de ble fotografert sammen i Praha.

Da paret gikk hver til sitt i mars i fjor, ble det i ettertid kjent at de trengte en periode fra hverandre fordi de var «på ulike stadier i livet».

- Katy og Orlando hadde en fin tid sammen, men de oppdaget at de var på forskjellige stadier i livet, sa en kilde nær paret til nettstedet Mirror den gang.

Nå kan det se ut til at det å sette forholdet på vent gjorde dem godt.

- Dette har vært et fantastisk år for forholdet deres. Det er som om de trengte å slå opp og bli sammen igjen for å komme til dette stadiet, sa kilden.

LES OGSÅ: Viser frem kjæresten etter marerittåret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer