Martin Ylven og Nora Mørk:

Pleier kjærligheten på romantisk ferie i Hellas

- Du og jeg, skriver ishockeystjernen på Instagram.

INSTAGRAM-KJÆRLIGHET: I mai ble det kjent at Martin Ylven (30) og Nora Mørk (28) hadde funnet kjærligheten. Nå nyter de livet på ferie sammen i Hellas. Foto: Martin Ylven / Instagram
INSTAGRAM-KJÆRLIGHET: I mai ble det kjent at Martin Ylven (30) og Nora Mørk (28) hadde funnet kjærligheten. Nå nyter de livet på ferie sammen i Hellas. Foto: Martin Ylven / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått litt over en måned siden håndballstjernen Nora Mørk (28) bekreftet at hun hadde funnet kjærligheten med den profilerte Vålerenga-ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven (30).

Da hadde det allerede versert rykter om at de to idrettsstjernene hadde blitt et par, særlig etter at Mørk hadde lagt ut en rekke kryptiske bilder på Instagram av det mange mente var nettopp Martin Ylven.

Mørk bekreftet selv forholdet overfor Dagbladet på et pressetreff på Fornebu.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er riktig, sa hun ordknapt den gang.

Nå ser det absolutt ut til at det nyforelskede paret nyter hverandres selskap. På Instagram har begge de siste dagene delt flotte bilder fra en romantisk ferietur på den idylliske, greske øya Santorini.

View this post on Instagram

🇬🇷 🧜🏽‍♂️

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

Pleier kjærligheten i Hellas

Paret har delt flere romantiske bilder fra Hellas-turen med sine følgere. På Instagram sin historiefunksjon har Mørk blant annet delt et bilde av kjæresten foran en jeep - så etter alt å dømme har det forelskede paret fartet rundt i bil på den greske øya, som har blitt en stor favoritt for mange turister de siste årene.

View this post on Instagram

🧜🏻‍♂️💙🧜🏻‍♀️

A post shared by Martin Laumann Ylven (@martinlaumannylven) on

- What a day, har Mørk skrevet på bildet, etterfulgt av et blått hjerte og en havfrue-emoji.

Hun har også delt andre flotte bilder med knallblå himmel og nydelige strender med sine 111 000 følgere.

Også Ylven har delt en selfie fra bilen, hvor han og håndballkjæresten er solbrune og smiler til kameraet. Han har også publisert et søtt bilde av seg og kjæresten hvor Mørk sitter i en kledelig oransje overdel og han selv i en hvit og lett skjorte.

View this post on Instagram

Du og jeg ❤️🇬🇷

A post shared by Martin Laumann Ylven (@martinlaumannylven) on

- Du og jeg, skriver han under bildet, etterfulgt av et rødt hjerte.

Onsdag formiddag lastet Ylven også opp en videosnutt på Instagrams historiefunksjon, hvor han filmer Mørk som sitter på en båt på havet - mens hun smiler pent til den ferske kjæresten bak kameraet.

VOND TID: Nora Mørk snakker ut om den vonde tida etter at hun fant ut at mobilen ble hacket og private bilder kom på avveie. Video: NRK Vis mer

- Skikkelig forelsket

Etter sydenbildene å dømme, virker det som at idretts-Norges nyeste «it»-par er svært forelsket om dagen. Det kunne Mørk også bekrefte da hun i juni gjestet blogger Kristine Ullebøs (22) podkast «Karrierepodden».

Der satte hun ord på det relativt ferske forholdet til den 30 år gamle ishockeykjekkasen.

I podkasten kunne håndballstjernen røpe at hun er svært forelsket og at hun og Ylven har det veldig fint sammen.

- Vi ble kjærester for ikke så veldig lenge siden, sa en tydelig forelsket Mørk i podkasten, og fortsatte:

- Han er positiv og hardtarbeidende, og det liker jeg svært godt med ham. Han er alltid blid og jeg får masse bra energi. Han er en veldig bra mann.

View this post on Instagram

❤️👫

A post shared by Martin Laumann Ylven (@martinlaumannylven) on

Kryptiske bilder

Før kjærestenyheten ble kjent, hadde det altså versert rykter om at de to hadde fått romantiske følelser for hverandre. Som nevnt delte både Mørk og Ylven en rekke kryptiske bilder av hverandre på Instagram, noe som satte fart på ryktene.

Blant bildene Mørk delte, var et bilde av seg selv i armkroken til en person med en tatovering på håndleddet som var svært lik den Ylven har. Ylven delte på sin side flere bilder som viste at han hadde vært på besøk i Ungarn, der Mørk har spilt for håndballklubben Györ.

Ylven la også ut et bilde på sin Instagram-story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han hadde også tagget henne, samt at han la ved et hjerte.

Kort tid etter at det ble kjent at duoen var blitt et par, klinte de til etter at Mørk og resten av landslaget hadde spilt kamp mot Sverige og vunnet, og de så svært forelsket ut der Ylven fulgte kjæresten fra sidelinjen.

LES OGSÅ: Deler oppdatering fra sykehussenga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer