Pleier kjærligheten på Paradise Hotel

- Jeg elsker å tilbringe tid sammen med River, sier en nyforelsket Paris Hilton til Se og Hør.

NYFORELSKET: Paris Hilton fortalte Se og Hør om forholdet til kjæresten River Viiperi. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
NYFORELSKET: Paris Hilton fortalte Se og Hør om forholdet til kjæresten River Viiperi. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MEXICO (SEOGHØR.NO): Den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton er årets store overraskelse i TV3s realityserie «Paradise Hotel», og da Se og Hør møtte henne under innspillingen i Mexico, la hun ikke skjul på at hun gledet seg til å møte de norske deltagerne.

- Jeg gleder meg veldig til å være med og å møte alle deltagerne. Det er fantastisk å være her.

Hvilken rolle Paris Hilton skal ha i den skandaleombruste realityserien, er foreløpig en hemmelighet.

Sammen med Paris i Mexico er ti år yngre River Viiperi (21), som hun stolt presenterte som sin kjæreste.

Paret har datet i over et halvt år, og paret la ikke skjul på sine følelser, da de sendte hverandre hete blikk foran kameraet til Se og Hørs fotograf.

Tiden utenom opptak tilbringer de to turtelduene sammen i en egen luksusvilla, og Paris legger ikke skjul på at hun ser frem til å dyrke romantikken i de idylliske omgivelsene på Stillehavskysten.

- Det er deilig å ha han med på turen. Vi elsker å reise sammen, og spesielt her hvor det er så romantisk.

- Får dere tid til hverandre innimellom opptakene?

- Ja, etter dette intervjuet har vi resten av dagen fri, da skal vi hoppe i sjøen og bare slappe av sammen. Jeg vil gjerne at vi skal dra på ridetur sammen, hvis man kan det her, sier hun.

Også når hun ikke er på Paradise-innspilling, avslører Paris at hun tilbringer så mye tid som mulig med River.

- Når jeg har en fridag, elsker jeg å tilbringe den hjemme og å lage mat, sammen med kjæledyrene mine og kjæresten min, sier hun til Seoghør.no.

Paris sier hun i fremtiden gjerne vil gjøre som flere av hennes slektninger i Hilton-familien, og besøke Norge for å finne ut mer om sine røtter.

- Jeg var i Norge for noe år siden og vil gjerne dra dit igjen.Jeg vet slektninger av meg har en gård der, men har ikke sett den. Jeg vil vil gjerne dra på besøk dit. Jeg elsker Norge!

LES OGSÅ: Se Paris' private bilder fra Paradise Hotel
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer