Pleier kjærligheten på gatekjøkken

Cheryl Tweedy feiret friskmeldingen på enkelt vis.

BESTILTE FAST-FOOD: Cheryl Tweedy og Derek Hough droppet restaurantbesøket etter helgens kinodate, og dro isteden  til fast-food kjeden Subway. Foto: All Over Press
BESTILTE FAST-FOOD: Cheryl Tweedy og Derek Hough droppet restaurantbesøket etter helgens kinodate, og dro isteden til fast-food kjeden Subway. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Etter at Cheryl Tweedy (27) i juli ble utskrevet fra sykehus, etter en langvarig kamp mot malaria, har den britiske popstjernen brukt all sin tid på å pleie det gryende kjærlighetsforholdet til sin amerikanske dansevenn, Derek Hough (25).

Men den som tror at Cheryl - tidligere Cole - kun spiser på gourmetrestauranter og drikker årgangsvin, etter sin suksess verden over som artist, må tro om igjen.

Da «Fight for this love»-sangerinnen i helgen dukket opp i Los Angeles sammen med Derek, valgte de isteden å kjøpe hver sin sandwich hos fast-food kjeden Subway.

Cheryl skal ifølge Daily Mail ha fått hjelp av sin mor Joan Callaghan til å gå opp i vekt etter sitt lange sykeleie med mange tunge middager, men har nå offisielt blitt vegetarianer.

Derfor var hun ifølge den britiske avisen mest interessert i vegetarmenyen, uten at det så ut til å legge noen demper på stevnemøtet.

Cheryl og Derek stakk innom fast-food restauranten etter å ha sett en film sammen, og så ikke ut til å ha øyne for noen andre enn hverandre...

Tweedy har tidligere understreket i intervjuer at hun er overbevist om at Derek reddet livet hennes, da han ba legene ta flere prøver av henne, etter at de først ikke fant noe galt med henne.

- Derek reddet livet mitt. Om han ikke hadde sagt dette til legene og fortalt dem at han trodde noe var veldig galt, ville jeg sannsynligvis vært død nå, skal Cheryl ha sagt til en venn, ifølge Sunday Mirror.

Ifølge Daily Mail skal Cheryl og Derek tilbringe en måned sammen i Los Angeles.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frykter sykdommen har ødelagt stemmen