SKJUL: Paret gjør et tappert forsøk på å prøve å skjule forholdet. Foto: Stella Pictures
SKJUL: Paret gjør et tappert forsøk på å prøve å skjule forholdet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Pleier kjærligheten i skjul

Kirsten Dunst ble sett i het omfavnelse med skuespiller Garrett Hedlund.

Publisert
SEHER.NO: Endelig ser det ut til at lykken smiler til den vakre skuespillerinnen Kirsten Dunst (29). Hun skal nemlig ha funnet kjærligheten med den kjekke skuespilleren Garrett Hedlund (27).

Selv om «Melancholia»-stjernen i fjor gikk ut og fortalte at hun stadig er på utkikk etter en som kan bli far til hennes barn, har 29-åringen gjort alt hun kan for å skjule forholdet med Hedlund for offentligheten.

Paret var mandag denne uken på filmfestivalen Sundance i Park City, og ble observert i het omfavnelse på festivalområdet.

- De klinte hele natta igjennom. Det var som om de var limt sammen ved hoftene, og det var tydelig for alle at de to er et par, sier en festivaldeltaker til nettstedet RadarOnline.

Hedlund er ikke like kjent som sin søte kjæreste, men har allerede spilt i flere filmer. Blant dem «Friday Night Lights», «Troja» og «Tron: Legacy».

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Demi Moore behandles for anoreksi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer