Goldie Hawn og Kurt Russell tilbringer ferien i Hellas

Pleier kjærligheten i gresk paradis

Stjerneparet ferierer som mange nordmenn, med romantisk ferie til vakre Skiathos.

UT PÅ TUR: Takket være båten kunne kjærestene dra på oppdagelsesferder under årets ferie. Foto: Mega
UT PÅ TUR: Takket være båten kunne kjærestene dra på oppdagelsesferder under årets ferie. Foto: Mega Vis mer
Publisert

Stjerneparet Goldie Hawn (77) og Kurt Russell (72) for lengst lagt sin elsk på sommerferier på greske øyer, akkurat som mange norske turister.

I år, som i fjor og en rekke tidligere år, var de på plass for late, hyggelige og ikke minst romantiske feriedager på vakre lille Skiathos.

Øya ble et ekstra populært turistmål etter «Mamma Mia!» ble spilt inn der og på naboøya Skopelos. På Instagram kaller Goldie Skiathos «sitt eget vesle paradis».

PIKNIK: Sommerferien nytes best ute, og Goldie hadde pakket kurven full av god mat før en båttur. Foto: Mega
PIKNIK: Sommerferien nytes best ute, og Goldie hadde pakket kurven full av god mat før en båttur. Foto: Mega Vis mer
SKIPPER: Kurt Russell disponerte en skjærgårdsjeep i ferien, og koste seg på bøljan blå. Foto: Mega
SKIPPER: Kurt Russell disponerte en skjærgårdsjeep i ferien, og koste seg på bøljan blå. Foto: Mega Vis mer

Omgjengelige

På årets ferie gikk dagene med til bading, lange lunsjer - og hyggelige spaserturer i den koselige gamlebyen på kveldene.

Lokale medier forteller at paret gjerne spiste på små koselige tavernaer, og at de tok seg tid til å snakke med fans som dro kjensel på dem i byens trange smug og gater.

Se og Hørs eksklusive bilder viser David Eriksen og Louise Angelica Riise feriere sammen i Marbella. Foto/Video: Mega Agency Vis mer

Takket være båten Kurt hadde leid for oppholdet, kunne de også ta raske turer til naboøyene med små isolerte strender der de kunne være helt for seg selv. For kjendisparet markerer årets ferie et koselig jubileum.

SALTVANN I HÅRET: Goldie Hawn badet hver dag i det krystallklare vannet, og slikt blir det floker av. Foto: Mega
SALTVANN I HÅRET: Goldie Hawn badet hver dag i det krystallklare vannet, og slikt blir det floker av. Foto: Mega Vis mer

Bestevenner

De har nemlig vært et par i 40 år, noe som ikke akkurat et hverdagskost i Hollywood. Goldie og Kurt møttes for første gang i 1967 under innspillingen av filmen «Musikerfamilien».

SJARMERT: Filmen «Musikerfamilien» hadde premiere i 1968. Dette var Goldies første filmrolle, og hun møtte en kjekk ung mann.
SJARMERT: Filmen «Musikerfamilien» hadde premiere i 1968. Dette var Goldies første filmrolle, og hun møtte en kjekk ung mann. Vis mer
NYFORELSKET: Karrieren tok av for alvor for begge to, og kjærligheten blomstret. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB
NYFORELSKET: Karrieren tok av for alvor for begge to, og kjærligheten blomstret. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB Vis mer

Goldie har fortalt at hun syntes Kurt var søt, men han alt for ung for henne - han var jo bare 16, mens hun var 21! Derfor gikk hun videre og forsøkte å finne lykken med to andre menn. Men ingen var som Kurt- og da de møttes igjen i 1983, ble det tydelig at de var ment for hverandre.

Morten Botten og kjæresten Elena Makridis ble forsøkt ranet på ferie. Reporter: Karoline Pedersen. Vis mer

Til tross for et langt liv sammen har de to stjernene fremdeles ingen planer om å gifte seg.

- Når man har vært gift to ganger, som jeg har, forstår man at ekteskap ikke er veien til lykke, har Goldie sagt til Daily Mail.

INGEN SUKSESS: Kurt spilte i westernfilmen «Tombstone», og har fortalt at Goldie hatet barten.Foto: Alex Berliner / BEI / Shutterstock
INGEN SUKSESS: Kurt spilte i westernfilmen «Tombstone», og har fortalt at Goldie hatet barten.Foto: Alex Berliner / BEI / Shutterstock Vis mer

LES OGSÅ: «Svarer» på ryktene

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer