FORFENGELIG PAR: Posh og Becks stiller alltid i matchende designerantrekk og bruker skjønnhetsprodukter for svimlende summer. Foto: All Over Press
FORFENGELIG PAR: Posh og Becks stiller alltid i matchende designerantrekk og bruker skjønnhetsprodukter for svimlende summer. Foto: All Over PressVis mer

Pleier huden med fuglebæsj

Det andre prøver å styre unna gnir Posh og Becks i ansiktet.

SEHER.NO: Å få fuglebæsj på seg er noe de fleste av oss prøver å unngå, men slik er det ikke for Victoria Beckham (34). Posh og ektemannen David (33) tror nemlig at fugleekskrementer vil gjøre dem vakre.

Ifølge The Daily Mail har kjendisparet gått nye veier for å forbedre huden sin. Blandt annet skal Victoria regelmessig ha brukt ansiktsbehandlingene fra Geisha - som inneholder avføring fra nattergal - for å bekjempe acne, som hun har slitt med siden tenårene.

Naturlig og sikkert rimelig, tenker kanskje du? Neida, hver behandling koster i overkant av en tusenlapp.

- Da Victoria var i Japan nylig, beundret hun de lokale kvinnenes fine hud og oppdaget at det skyldtes disse ansiktsbehandlingene, forteller en venn til Closer.

- Hun ble fascinert, og da hun kom tilbake til USA fant hun ut noen skjønnhetssalonger i New York kunne tilby den samme behandlingen, forteller kilden og legger til at Posh skal ha blitt henrykt over resultatet.

- Hun bruker også en krem av nattergal-bæsj hjemme.

Forhåpentligvis vil den grisete behandlingen gi Posh de resultatene hun ønsker. Tidligere i år havnet hun nemlig på listen over kjendisene med verst hud.

LES OGSÅ: Er dette sko for shopping?

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no