Playmatenes forbannelse

Å pryde forsidene på Playboy er mange modellers drøm, men det kan få fatale følger...

I KJENT POSITUR: Marilyn Monroe slik vi er vant til å se henne, men dødsfallet er fortsatt mystisk... Foto: SCANPIX
I KJENT POSITUR: Marilyn Monroe slik vi er vant til å se henne, men dødsfallet er fortsatt mystisk... Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Den britiske avisen The Sun har listet opp en rekke tidligere Playboymodeller som har blitt rammet av sykdommer eller mistet livet i tragiske ulykker.


Anna Nicole Smith, som nylig ble funnet død på et hotellrom, er  én av 25 kvinner som har lidd en uventet død.


I 1993 ble hun kåret til Playmate of the year i det verdenskjente magasinet Playboy, og det var da den barmfagre modellen slo gjennom for fullt. På denne tiden var Smith bare 24 år gammel, men allerede da visste mange at hun hadde en stor karriere fremfor seg.


Smiths karriere fikk en brå og uventet slutt for noen dager siden da hun i en alder av 39 år ble funnet livløs på et hotellrom etter å ha tatt en overdose.


Også Smiths største idol, Marilyn Monroe, døde i ung alder. Monroe, som var en verdenskjent skuespillerinne, modell og artist, ble etter hvert meget kjent for sine glamourøse opptredner på scenen og sin flotte figur.


LES OGSÅ: Begraves ved siden av Marilyn


Marilyn Monroes opptreden i bladet Playboy i 1953 var ikke av egen fri vilje, Hugh Hefner hadde nemlig kjøpt bilder av en naken Marilyn allerede før hun ble berømt.


Men etter langvarige problemer både i privatlivet og i karrieren valgte hun til slutt å ta sitt eget liv da hun var 36 år gammel. Den offisielle årsaken til dødsfallet er at Monroe tok en overdose av sovepiller, men mange har spekulert i om den flotte blondinden ble drept.


LES OGSÅ: Elvis hadde "one night stand" med Monroe


Selv om disse to kanskje er de mest kjente Playboymodellene som har lidd en tragisk skjebne, er de langt fra alene...


The Sun har listet opp hele 25 tidligere forsidepiker, som har mistet livet i ung alder.


En av disse er en annen vakker blondine, Jayne Mansfield som kan regnes som et av de største sex-symbolene på 1950-tallet og har stilt opp i playboy flere ganger. Mansfield mistet livet da hun og hennes tre barn var med i en tragisk bilulykke da i 1967. Barna overlevde, men mistet sin kjære mor. Spekulasjonene om drap lot ikke vente på seg etter ulykken, men dette har den senere tid blitt avfeid.


I tillegg til disse har tre av playmatene blitt drept, tre har tatt overdose, tre mistet livet i bilulykker, 12 døde etter å ha blitt rammet av sykdom og en mistet livet i en flyulykke...


 


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer