Playboysønnen dømt til voldsterapi

Retten mener Marston Hefner overfalt og slo modellkjæresten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I midten av februar ble «Playboy»-gründer Hugh Hefners (85) eldste sønn Marston (22) arrestert for å ha overfalt modellkjæresten Claire Sinclair (20).

22-åringen fortalte politiet at de to kranglet, men nektet for å ha skadet kjæresten. Sinclaire derimot fortalte politiet at «Playboy»-arvingen slo henne med knyttet neve, sparket henne i magen og nektet henne å forlate huset.

Politiet skal ha sett flere sår og blåmerker på modellens kropp, og retten har nå valgt å tro på Sinclaires forklaring. Nettstedet TMZ melder onsdag at Marston er dømt for skadene han forårsaket og må nå gjennomføre et anti-voldskurs i 52 uker. 

- Jeg er bekymret for Hefner-familien. Jeg er veldig forvirret og vet ikke hva jeg gjør videre. Jeg håper anmeldelsen gjør folk klar over hans mentale situasjon, sier Claire til Splash News. 

Sinclaire har tidligere posert for «Playboy», men er nå usikker på om hun vil gjøre det igjen.

- Jeg vet ikke, men dette er  mellom Marston og meg, ikke mellom meg og Playboy.

Hefner ble også beordret til å holde seg unna eks-kjæresten. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Rart at pappas kjærester er yngre enn meg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer