Playboy-modell funnet drept i eget hjem

Politiet etterforsker nå drapet.

DREPT: Den tidligere Playboy-modellen Christina Carlin-Kraft ble onsdag funnet drept i sitt eget hjem. Foto: Instagram
DREPT: Den tidligere Playboy-modellen Christina Carlin-Kraft ble onsdag funnet drept i sitt eget hjem. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Den tidligere Playboy-modellen Christina Carlin-Kraft (36) ble den 22. august funnet død i sitt eget hjem i Ardmore, Pennsylvania.

Politiet i byen forteller ifølge BBC at hun ble funnet i første etasje rundt klokka kvart over ni onsdag kveld, og ble raskt erklært død på stedet.

Dødsårsaken er allerede fastslått. 36-åringen ble kvalt, og politiet har nå satt i gang en drapsetterforskning. Leiligheten hun ble funnet i eies av kjæresten hennes, som hun ifølge Philadelphia Inquirer skal ha vært i et forhold med i flere år.

Etterforsket innbrudd

Politiet skal angivelig ha etterforsøket et innbrudd og tyveri i leiligheten da de oppdaget liket. Dette ble anmeldt av modellen selv i helga. Politiet skal ha funnet noen av eiendelene hennes i en annen del av byen, og møtte opp ved boligen for å gi dem tilbake til henne. Det var da de fant modellen død.

Ifølge politikilder skal overvåkningsvideoer fra området vise en mann som forlater leiligheten, både etter innbruddet lørdag og etter drapet onsdag. Det er ennå ingen som er arrestert i forbindelse med saken, men politiet forteller at de leter etter mannen videoene viser.

INGEN ARRESTERT: Modellen hadde først anmeldt et tyveri hos seg selv i helga. Da politiet kom for å returnere noen av de stjålne eiendelene onsdag, fant de henne død. Foto: Instagram
INGEN ARRESTERT: Modellen hadde først anmeldt et tyveri hos seg selv i helga. Da politiet kom for å returnere noen av de stjålne eiendelene onsdag, fant de henne død. Foto: Instagram Vis mer

Modellen vokste opp i Northfield-området, og har ved siden av modelljobben også tatt arbeid som interiørdesigner. Flere familiemedlemmer har nå fortalt til pressen at de er sjokkert over hva som har skjedd, og sier at 36-åringen vil bli savnet stort.

Måtte i retten

Hun har tidligere jobbet for det nevnte herremagasinet, Vanity Fair, Maxim og L'Oreal, ifølge hennes egen CV på modellnettstedet Model Mayhem. Der skriver hun også at hun liker å være modell for badetøy og «smakfullt undertøy».

Selv om hun ikke er en av de mest ikoniske eller velkjente Playboy-modellene, skapte hun i 2016 overskrifter i USA da hun måtte i retten. Hun ble anklaget for å ha slått en restaurantsjef på New Yorks Upper West Side, etter en krangel om en regning.

New York Post fulgte rettssaken, og kunne i september samme år melde at aktoratet hadde bestemt seg for å droppe siktelsen mot modellen, dersom hun de kommende seks månedene holdt seg unna trøbbel.

Ellers har 36-åringen levd et relativt skjermet liv siden da. Sist hun poserte for Playboy var i 2009. Da kunne hun fortelle at hun drømte om å bo på Manhattan mens hun jobbet som hemmelig spion.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer