FUNNET DREPT: Playboymodellen Jasmine Fiore ble funnet naken og død i en koffert i en søppelcontainer. Nå jages ektemannen for mordet. Foto: All Over Press
FUNNET DREPT: Playboymodellen Jasmine Fiore ble funnet naken og død i en koffert i en søppelcontainer. Nå jages ektemannen for mordet. Foto: All Over PressVis mer

Playboy-modell funnet død og naken i en koffert

Nå er amerikansk realitystjerne på flukt...

SEHER.NO: For nesten fem måneder siden giftet realitystjernen Ryan Alexander Jenkins (32) seg med Playboy-modellen Jasmine Fiore (28) i Las Vegas.

Men nå har den lykkelige historien tatt en dramatisk vending.

Fiore har blitt myrdet, Millionær-showet med Jenkins er tatt av luften og Jenkins selv er på flukt fra myndighetene og er etterlyst internasjonalt i forbindelse med konas dødsfall.

Millionæren fra Canada er  en av deltakerne i realityshowet "Megan Wants a Millionaire" og har tidligere vært med i "I Love Money 3".

Dramaet begynte da en naken kvinnekropp ble funnet i en koffert i en søppelcontainer bak en leilighetsbygg i Buena Park sør for Los Angeles på lørdag.

Samme kveld ringte Jenkins til politiet og meldte Fiore savnet. Mandag ble kroppen som var funnet identifisert som Fiores, og det ble konstatert at kvinnen var blitt kvalt.

Men siden har ikke politiet fått tak i Jenkins.
- Vi er klar over at han er fra Canada og at det er mulig han har dratt dit. Vi er bekymret for at han har forlatt landet. Vi tror han har informasjon som kan være til nytte i etterforskningen, sier Gary Worrall ved politiet.
Men til tross for den enorme medieinteressen saken har fått i USA, har Jenkins ikke gitt lyd fra seg.
Flukten kan bli ekstra vanskelig for Jenkins på grunn av hans kjendisstatus. Han har vært med til de siste rundene av denen sesongen i "Megan Wants a Millionaire". I programmet kjemper flere rike friere om Megan Hauserman. En av dem er Jenkins, som selv har en formue på over 12 millioner, til tross for at han giftet seg med Fiore før showet var ferdigsendt på TV. 

Men nå har VH1 tatt programmet av skjermen.

- På grunn av omstendighetene, har VH1 utsatt alle visninger av programmet. Dette er en tragisk situasjon og våre tanker går ut til offerets familie, heter det i en pressemelding fra TV-selskapet.
Jenkins og Fiore skal ifølge People, ha giftet seg to dager etter at de møttes på en strippeklubb. Jenkins hadde da akkurat vunnet realityserien "I Love Money". Fiore er tidligere Playboy-modell og har også jobbet med Howard Stern.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: 60 minutes-stjerne døde