Dani Mathers:

Playboy-modell dømt for Snapchat-bilde

Må utføre sammfunnstjeneste. 

GODTOK DOMMEN:  Dani Mathers (30) fikk krass kritikk i fjor etter at hun la ut et bilde på Snapchat hvor hun kroppskritiserte en da 70 år gammel dame. Foto: NTB Scanpix
GODTOK DOMMEN: Dani Mathers (30) fikk krass kritikk i fjor etter at hun la ut et bilde på Snapchat hvor hun kroppskritiserte en da 70 år gammel dame. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I fjor fikk Playboy-modellen Dani Mathers (30) mye oppmerksomhet etter at hun spredde et nakenbilde av en 70 år gammel dame på Snapchat.

Den amerikanske 30-åringen gjorde narr av kvinnen ved å ta et snikbilde av henne mens hun dusjet i garderoben på et treningssenter.

Deretter delte hun bildet med følgerne sine på Snapchat sammen med en «selfie» der hun prøver å se sjokkert ut, fulgt av teksten: «Hvis ikke jeg kan gjøre dette synet usett, kan ikke dere det heller».

Mathers risikerte seks måneder i fengsel, samt en bot på 8000 kroner for ugjerningen.

HAR BEKLAGET: Det tok ikke lang tid før Dani Mathers beklaget for fotoblemmen på Snapchat. Politiet i Los Angeles valgte likevel å ta ut tiltale mot Playboy-modellen. Foto: NTB Scanpix
HAR BEKLAGET: Det tok ikke lang tid før Dani Mathers beklaget for fotoblemmen på Snapchat. Politiet i Los Angeles valgte likevel å ta ut tiltale mot Playboy-modellen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ta ansvar

Ifølge Los Angeles Times er Playboy-modellen nå dømt til 30 dagers samfunnstjeneste, som vil bestå av å fjerne grafitti. Hun er også idømt prøvetid på tre år.

30-åringens advokat, Dana Cole, informerer at hennes klient nå er lettet over å kunne legge saken bak seg.

- Jeg tror hun ville bli ferdig med saken, og ta ansvar for det som skjedde.

Kort tid etter at Mathers publiserte nakenbildet av den 70-årige kvinnen i juli, unnskyldte hun seg på Twitter.

- Jeg er lei meg for det jeg gjorde... Jeg trenger litt tid for meg selv nå for å reflektere over hvorfor jeg gjorde denne forferdelige tingen. God natt, twitret hun i melding den 14. juli.

- LETTET: Dani Mathers godtok dommen. Hun skal være lettet over å endelig kunne legge saken bak seg. Foto: NTB Scanpix
- LETTET: Dani Mathers godtok dommen. Hun skal være lettet over å endelig kunne legge saken bak seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fullstendig galt

Da var det imidlertid for sent, og politiet i Los Angeles valgte å sikte Playboy-modellen for å ha krenket 70-åringens privatliv.

Etter å ha mottatt krass kritikk på sosiale medier, valgte Mathers dessuten å spille inn en Snapchat-video der hun forklarte seg.

Der fortalte modellen at Snapchat-bildet var ment som en privat melding, men at det ble publisert offentlig - trolig på Mathers' «story».

- Dette var fullstendig galt og ikke noe jeg mente å gjøre. Jeg vet at body-shaming er galt. Det er ikke en sånn person jeg er, sa hun i videosnutten ifølge Los Angeles Times.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer