Playboy-modell arrestert for drap

Den avdøde ble funnet død i bagasjerommet av en forlatt bil.

MISTENKT: En 25 år gammel modell er arrestert, mistenkt for drapet på en 71 år gammel psykiater som ble funnet i bagasjerommet på en forlatt bil. Foto: NTB Scanpix / San Joaquin Sherrif's Office
MISTENKT: En 25 år gammel modell er arrestert, mistenkt for drapet på en 71 år gammel psykiater som ble funnet i bagasjerommet på en forlatt bil. Foto: NTB Scanpix / San Joaquin Sherrif's Office Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 25 år gammel Playboy-modell er blitt arrestert i California for drapet på en 71 år gammel psykiater, som ble funnet død i bagasjerommet av en forlatt bil like i utkanten av Las Vegas i Nevada 7. mars.

Det skriver flere internasjonale medier, deriblant The Californian.

Da mannen ble funnet død i nærheten av Lake Mead National Recreation Area 7. mars i år, hadde han store slagskader. På bakgrunn av dette anså lokalt politi dødsfallets omstendigheter som mistenkelige, ifølge nettstedet.

Den drapsmistenkte kvinnen ble pågrepet i byen Stockton i California, over 800 kilometer fra funnstedet i Las Vegas. Det er ikke kjent hva motivet for drapet på den 71 år gamle psykiateren skal ha vært.

Funnet av forbipasserende

Det var en forbipasserende bilist som for en snau måned siden la merke til en parkert bil med knust vindu - og dermed fattet mistanke om at noe var galt.

Han skal ifølge The Californian ha tilkalt myndighetene, og da lokalt politi kom for å undersøke bilen, fant de mannens lik.

Ifølge myndighetene skal dødsårsaken være at 71-åringen ble slått ihjel.

Den drapsmistenkte kvinnen befinner seg nå i et fengsel i California, og venter på å bli utlevert til Las Vegas-politiet - der hun står overfor en potensiell drapsdom.

FORLATT: Den avdøde mannen ble funnet død i bagasjerommet av en forlatt bil i nærheten av Lake Mead National Recreation Area. Foto: NTB Scanpix
FORLATT: Den avdøde mannen ble funnet død i bagasjerommet av en forlatt bil i nærheten av Lake Mead National Recreation Area. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utover dette har politiet utelatt å dele ytterligere detaljer, og det er ikke kjent hva som knytter modellen til dødsfallet.

71-åringens kjæreste har fortalt til The Californian at de to hadde vært i Las Vegas bare en måned før han døde, i forbindelse med en årlig konferanse. Hun ville ikke fortelle hvorfor han returnerte tidlig i mars, grunnet den pågående politietterforskningen rundt hans dødsfall.

Betalte modellens husleie

Relasjonen mellom den avdøde og den mistenkte er ikke offentlig kjent, men mannen som eier leiligheten der 25-åringen bor, har fortalt til The Californian at 71-åringen betalte husleia hennes i ett år fram til i fjor høst.

Huseieren skal ha kastet ut modellen, som bodde i leiligheten med moren og sine to barn, tre måneder senere, for manglende innbetaling av husleie.

Det er ikke kjent hvorfor den avdøde mannen angivelig betalte 25-åringens husleie, men rettsdokumenter The Californian har fått tilgang på tilsier at han har gjort liknende tidligere.

Saken fortsetter nedenfor.

71-åringen skal blant annet ha uttalt at han betalte andres husleie da ekskona søkte om skilsmisse i 2001, etter å ha funnet ut at han hadde sendt flere tusen dollar til kvinner han møtte på nett.

Han hevdet imidlertid at ekskona misforsto forholdene, da han hadde møtt de aktuelle kvinnene på faglig bakgrunn etter å ha fått høre at barna deres trengte psykiatrisk hjelp. Deretter skal han ha bidratt økonomisk for å unngå at familier ble kastet ut av hjemmene sine.

Den mistenkte modellens far har startet en GoFundMe-kampanje for å kunne betale for datterens rettsutgifter, og hevder overfor nettstedet at hun er uskyldig.

- Hele livet sitt har hun hjulpet andre. Nå trenger hun vår hjelp. Hun er mistenkt for noe hun absolutt ikke kan ha gjort, skriver faren i beskrivelsen til kampanjen.

Vis mer

LES OGSÅ: Fraktet til sykehus i all hast

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer