Playboy-modell arrestert for drap

Den avdøde ble funnet død i bagasjerommet av en forlatt bil.

MISTENKT: En 25 år gammel modell er arrestert, mistenkt for drapet på en 71 år gammel psykiater som ble funnet i bagasjerommet på en forlatt bil. Foto: NTB Scanpix / San Joaquin Sherrif's Office
MISTENKT: En 25 år gammel modell er arrestert, mistenkt for drapet på en 71 år gammel psykiater som ble funnet i bagasjerommet på en forlatt bil. Foto: NTB Scanpix / San Joaquin Sherrif's Office Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 25 år gammel Playboy-modell er blitt arrestert i California for drapet på en 71 år gammel psykiater, som ble funnet død i bagasjerommet av en forlatt bil like i utkanten av Las Vegas i Nevada 7. mars.

Det skriver flere internasjonale medier, deriblant The Californian.

Da mannen ble funnet død i nærheten av Lake Mead National Recreation Area 7. mars i år, hadde han store slagskader. På bakgrunn av dette anså lokalt politi dødsfallets omstendigheter som mistenkelige, ifølge nettstedet.

Den drapsmistenkte kvinnen ble pågrepet i byen Stockton i California, over 800 kilometer fra funnstedet i Las Vegas. Det er ikke kjent hva motivet for drapet på den 71 år gamle psykiateren skal ha vært.

Funnet av forbipasserende

Det var en forbipasserende bilist som for en snau måned siden la merke til en parkert bil med knust vindu - og dermed fattet mistanke om at noe var galt.

Han skal ifølge The Californian ha tilkalt myndighetene, og da lokalt politi kom for å undersøke bilen, fant de mannens lik.

Ifølge myndighetene skal dødsårsaken være at 71-åringen ble slått ihjel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer