Playboy-modell (33) døde

Familie og venner minnes Ashley Mattingly etter at hun ble funnet død fredag.

DØD: Ashley Mattingly ble funnet død fredag. Hun ble bare 33 år gammel. Foto: NTB scanpix
DØD: Ashley Mattingly ble funnet død fredag. Hun ble bare 33 år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere internasjonale medier omtaler dødsfallet til Playboy-modellen Ashley Mattingly. Hun ble bare 33 år gammel.

Mattingly ble funnet bevisstløs i sitt eget hjem i Texas fredag, etter at en venn av henne hadde ringt politiet etter at 33-åringen ikke hadde gitt lyd fra seg.

Det ble funnet et brev i hjemmet hennes, og søsteren og broren hennes sier til TMZ at Mattingly skal ha tatt sitt eget liv tidligere i uken. De sier til kjendisnettstedet at de håper at de kan øke bevisstheten rundt selvmord ved å fortelle om søsteren.

- Jobbet for å bli frisk

Familien har også gitt en offentlig uttalelse, gjengitt av E! News.

- Vi fant ut torsdag kveld at vår kjære søster med en større-enn-livet-personlighet trolig tok sitt eget liv. Ashley flyttet nærmere hjemmet sitt for noen år siden, og bodde i Austin. Det er kanskje ikke noen hemmelighet at Ashley slet med alkohol- og rusmisbruk, men hun ville, og jobbet for å bli friskere, sier familien.

Det vil ta mellom 30 til 90 dager før obduksjonsrapporten er klar, og dødsårsaken bekreftet, skriver New York Post.

KJENT: 33-åringen var i 2011 herremagasinets «Frøken mars». Foto: NTB scanpix
KJENT: 33-åringen var i 2011 herremagasinets «Frøken mars». Foto: NTB scanpix Vis mer

E! News skriver at Mattingly var Playboy-magasinets «Miss March» i 2011, men at hun siden har skygget unna rampelyset.

- Vi vil for alltid sette pris på minnene med henne og vite at gleden hennes for alltid er forseglet. Vi ser frem til å se henne igjen, lyder familiens budskap.

- Den vakreste engelen

Mattingly etterlater seg en tvillingbror og to søstre. Familien forteller at hun hadde flere nieser som så opp til henne, og mange som vil savne henne.

- Fordi jeg ikke finner de riktige ordene, vil jeg bare si dette. Jeg elsker deg og vil savne deg hver dag. Fly høyt, søster, jeg vet at du er den vakreste engelen i himmelen, skriver søsteren Christy Deweese på Facebook.

Blant dem som sørger over dødsfallet er skuespiller Carrie Stevens, som har lagt ut et bilde av seg og Mattingly sammen med nå avdøde Hugh Hefner.

- Jeg er ødelagt. Min venn tok sitt eget liv. Hvis du sliter, vær snill å be om hjelp. Hun var bare 33 år. Hvil i fred, skriver hun på Twitter.

De siste to årene har 33-åringen bodd i Austin, Texas, og hun skal ha slitt med rusmisbruk. Hun skal ha forsøkt å få livet tilbake på rett kjøl.

TMZ skriver at ekskjæresten hennes i 2012 ble dømt for vold i nære relasjoner, og at Mattingly var offeret.

Playboy-mogulen Hugh Hefner døde i 2017 - 91 år gammel. Hefner var kjent for sine elleville fester, frisinnede seksualmoral, og ikke minst for sine mange damer som han levde sammen med i polyamorøse forhold.

Selv om han bare var gift med én kvinne da han gikk bort, har flere av kvinnene bygget sin berømthet på nettopp sine forhold til Playboy-kongen.

LES OGSÅ: Hugh Hefners liv - åpne forhold, sexskandaler og arvenekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer