Holly Madison:

- Playboy Mansion var som en kult

Fikk ikke fikk lov til å forlate huset med mindre det var en familieferie.

FALSK IDYLL: Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt og Holly Madison var alle kjærester med Hugh Hefner på 2000-tallet. Bildet er tatt i 2006. Foto: REX/NTB
FALSK IDYLL: Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt og Holly Madison var alle kjærester med Hugh Hefner på 2000-tallet. Bildet er tatt i 2006. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert

Sammen med Kendra Wilkinson (36) og Bridget Marquardt (48) bodde Holly Madison (42) i idylliske omgivelser i Beverly Hills på den beryktede Playboy Mansion på 2000-tallet.

Her var de alle tre kjærester med avdøde Hugh Hefner, og deres utradisjonelle liv ble godt dokumentert i TV-serien «The Girls Next Door».

Men mens mange kanskje har misunnet jentenes glamorøse livsstil med høy champagne-føring, så skal virkeligheten bak husets fire vegger ha vært ganske annerledes enn det inntrykket man fikk på TV.

Det har flere av jentene stått frem og fortalt ved ulike anledninger tidligere.

Vis mer

Strenge regler

Denne måneden har dokumentarserien «Secrets of Playboy» premiere i USA, og i den anledning har klipp fra den kommende serien blitt publisert. Her kommer blant annet Holly Madison med nye detaljer fra forholdet med Hefner som varte fra 2001 til 2008.

- Når jeg ser tilbake på det, så tror jeg grunnen til at Playboy Mansion var veldig kult-aktig var fordi vi alle på en måte begynte å stille spørsmål ved vår egen virkelighet, og fordi det var forventet av oss å se på Hef som en skikkelig bra mann, avslører hun, ifølge People, og legger til:

- Og det fikk deg til å føle at «Åh, han er ikke slik de fremstiller ham i media. Han er bare en snill mann».

Madison flyttet inn på Playboy Mansion kun 21 år gammel og har tidligere hevdet at hun mistet sin egen identitet, selvtillit og fremtidsdrømmer i løpet av tiden med sin 54 år eldre eks.

- Det var så lett å bli isolert fra verden på utsiden der. Vi måtte være inne til klokken 21 hver kveld, og vi ble oppfordret til å ikke ha besøk av venner. Vi fikk egentlig ikke lov til å forlate huset med mindre det var en familieferie, forteller 42-åringen videre.

I VINDEN: Norske Amalie Olufsen pryder sin andre «Playboy»-forside, men denne gangen har det skjedd på et noe utradisjonelt vis. Vis mer

Jobben hun hadde som servitør en gang i uka skal Playboy-kongen ha overtalt henne til å si opp.

- Han sa at det gjorde ham sjalu, og at han satte pris på at jeg sluttet. I stedet fikk vi 9 000 kroner uka som godtgjørelse.

I dokumentarserien omtaler Madison også forholdet som en form for «Stockholmsyndrom». Et begrep som brukes om ofre for kidnapping som over tid får sympati med de som holder dem fanget.

«Et mareritt»

Dette er som nevnt ikke første gang TV-profilen har lettet på sløret om livet på Playboy Mansion. I sin selvbiografi «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny» fra 2015, skrev hun blant annet følgende:

«Med kjendisfester og et svært suksessfullt TV-program virket livet på Playboy Mansion som et ekte eventyr. Men det fire år lange oppholdet i huset utviklet seg raskt til å bli en undertrykkende rutine av strenge regler, manipulasjon og krangler med ambisiøse, illojale jenter. Livet på innsiden av den beryktede Playboy Mansion var ingen drøm, men et mareritt».

Før jul åpnet Madison seg om sin aller første date med Hefner. Sammen med flere andre kvinner var de først på en nattklubb før de dro hjem til Playboy-kongen hvor ting eskalerte.

- Jeg regnet ikke med at jeg skulle ha sex den kvelden. Jeg trodde jeg bare kunne se hvordan kvelden gikk, og hvis jeg ikke følte meg trygg kunne jeg bare si ifra, fortalte hun da i podkasten «Power: Hugh Hefner: The Girl Next Door».

- Etter det var jeg forskrekket og flau, og det hadde en større påvirkning på meg emosjonelt at jeg hadde trodd, fortsatte hun.

Det var ikke tanken på å ha sex med Hefner som gjorde henne ukomfortabel, men det at alle visste det.

I 2017 døde Playboy-grunnleggeren av naturlige årsaker i sitt eget hjem.

LES OGSÅ: - Avslører grunnet til sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer