Playboy-Kendra (27) blir åttebarns-mamma

Livet blir snudd på hodet for Hugh Hefners eks-kjæreste.

BYTTER ROLLER MED ÅTTEBARNSMOR: Kendra Wilkinson vil for en periode ha ansvaret for Kate Gosselins åtte barn. Foto: All Over Press
BYTTER ROLLER MED ÅTTEBARNSMOR: Kendra Wilkinson vil for en periode ha ansvaret for Kate Gosselins åtte barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Kendra Wilkinson (27) ble verdensberømt som en av Playboy-gründer Hugh Hefners (86) tre utvalgte kjærester i TV-programmet «Girls next door».

I dag er derimot Wilkinson lykkelig gift med Hank Baskett (30) som hun har sønnen Hank Jr. (3) sammen med. Hun er også i ferd med å bygge seg opp en egen suksessfull karriere.

Nå er TV-stjernen klar for det amerikanske TV-programmet «Celebrity Wife Swap». Der skal den tidligere Playboy-modellen bytte roller med åttebarnsmoren Kate Gosselin (37).

Realitymamma

Gosselin er kjent for TV-seerene gjennom realityserien «Jon and Kate plus eight». 

Paret har klart å fascinere en hel verden med sine åtte svært unike barn. Gjennom kunstig befruktning er nemlig de to foreldre til ett sett med tvillinger og ett sett sekslinger. 

Gosselin vil under innspillingen av programmet kunne nyte det som for henne nok er late dager med Kendras ektemann Hank Baskett, og deres sønn Hank, mens Kendra blir for noen dager en alenemor med ansvar for åtte barn.

Kate Gosselin har tvillingene Cara og Mady (12), og sekstingene Aaden, Collin, Joel, Leah, Alexis og Hannah (8), med eksmannen Jon.

Hendene fulle
Det er liten tvil om at Wilkinson vil ha hendene fulle. 10. februar tvittret Kate om hverdagslivet som åttebarnsmor.

- Gjør meg klar til å løpe noen ærender og slippe av barna på diverse aktiviteter. Nå starter planleggingen av barnas matpakker og hva jeg skal lage til middag! Kates restaurant er åpen!

Episoden sendes på TV-kanalen ABC i USA 26. februar.

LES OGSÅ:   Denne kroppen har født åtte barn! Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer