- Playboy er fortsatt en mulighet

-Jeg tror min nisje er å være sex symbol. Jeg kommer aldri til å bli "nabojenta"...

NAKEN: Denise smiler mens hun blir påført brunfarge på kroppen. Ingen kan si at denne jenta er blyg! Foto: All Over Press
NAKEN: Denise smiler mens hun blir påført brunfarge på kroppen. Ingen kan si at denne jenta er blyg! Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Denise Richards (37) elsker rampelyset om dagen. Ikke nok med at hun for tiden er aktuell med sitt realityshow "Denise Richards: It's complicated", nå vurderer hun også å stille opp i Playboy for annen gang, melder CelebNewswire.

Forrige gang Bond-baben lot klærne falle for Hugh Hefners magasin var i desember 2004, og hun innrømmer gladelig at hun likte oppmerksomheten oppslaget ga henne.

Den gang var hun lykkelig gift med Charlie Sheen. I 2006 skilte hun seg til fordel for Bon Jovi gitaristen Richie Sambora, men i fjor tok imidlertid også dette forholdet slutt.

Denise, som tidligere har brukt et datingbyrå for å skaffe seg kjærester, mener kanskje et nytt oppslag i Playboy skal få fart på beilerne.

-Jeg tror min nisje er å være sex symbol. Jeg kommer aldri til å bli "nabojenta", så hvorfor ikke spille opp om nisjen min?, sier Denise til AOL.com, og legger til: - Det er fortsatt en mulighet. Det er så ikonisk og morsomt. 

Og hvem vet? Kanskje blir det ikke lenge til blondinen får det som hun vil. Hun har tidligere tross alt figurert på listen over Playboys 25 Sexiest Celebrities-kåring, og dermed er det ikke sikkert at det blir så lenge til hun igjen kan få den oppmerksomheten hun synes å like så godt.

LES OGSÅ: Her klikker Denise Richards