- Playboy er det største

Nakenbildene i The Sun har skapt stor oppmerksomhet rundt Marielle.

VISER ALT: Bildene av Marielle som kom i The Sun ble tatt i England i fjor. Lite visste hun den gang at de skulle trykkes i den store tabloidavisen. Foto: Faksimile: The Sun
VISER ALT: Bildene av Marielle som kom i The Sun ble tatt i England i fjor. Lite visste hun den gang at de skulle trykkes i den store tabloidavisen. Foto: Faksimile: The Sun Vis mer
SEHER.NO: Det er en lettkledd Aylar Lie (23) som er trekkplasteret i svenske Basshunters ferskeste musikkvideo, en engelsk remix av slageren "Boten Anna", men også norske Marielle Mathiassen (20) hadde en sentral rolle i videoen hans.

Etter medvirkningen i den sexy musikkvideoen fikk den britiske tabloid avisen The Sun opp øynene for Marielle. De klarte også å få tak i noen frekke nakenbilder av Fredrikstad-jenta som de trykket på nettstedet sitt.

20-åringen selv tar all oppmerksomheten rundt nakenbildene med stor ro.

- Det var litt uvant å se seg selv slik, men ikke flaut. Mer spennende kanskje, og litt morsomt at det har blitt så mye oppstyr rundt det, sier hun til Seher.no.

Moren hennes vet derimot ikke om datterens nakenoppslag i media.

- Mamma vet det ikke, tror jeg. Vi snakker ikke så mye sammen om akkurat det, men hun synes det er moro at jeg er modell.

- Fra venner og arbeidskollegaer har jeg bare fått positive tilbakemeldinger. De er veldig støttende, forteller hun.

Etter all eksponeringen har den veldreide jenta merket at det har blitt mer interesse rundt henne som person.

- Jeg har blitt gjenkjent på gata og sånn, og i forrigårs fikk jeg forespørsel om å være med på Vi Menns julecover. I tillegg skal jeg være med i en musikkvideo i "Rikets Røst".

Marielle begynte modellkarrieren sin for et knapt år siden og er knyttet til byrået MSR.no som tidligere har hatt Aylar, Triana Iglesias, Helene Rask og Lene Alexandra i stallen sin.

20-åringen jobber i dag som salskonsulent og har modelljobbingen som hobby, men ambisjonene hennes er klare.

- Playboy er det aller største. Det hadde vært utrolig gøy å få møte Hugh Hefner, men veien dit er lang. Først vil jeg klare å beherske media i lille Norge, og prøve å markedsføre meg her. Men jeg sier ikke ja til alle forespørsler for jeg vil jo ikke bli "oppbrukt" heller.

- Jeg vil bli kjent for å ha stil og klasse - samtidig som jeg viser litt bar hud. Men jeg beholder toppen på her i Norge.

Likevel innrømmer hun at hun ikke er fremmed for å ta flere nakenbilder.

- Jeg er litt usikker, men tror nok jeg kommer til å gjøre det i utlandet igjen. Det kommer an på hvordan setting det blir i.

Se flere bilder av Marielle på profilen hennes her.

LES HER: Norges heteste politiker

(Forside foto: Slitz Magazine)