SUKSESS: Albumet "So Dark The Con Of Man" har solgt til platina på kun èn uke. Foto: SCANPIX
SUKSESS: Albumet "So Dark The Con Of Man" har solgt til platina på kun èn uke. Foto: SCANPIXVis mer

Platina-rekord for Madcon

Tshawe og Yosef i Madcon har satt hip-hop rekord med sin Platina-plate.

SEHER.NO: Madcons nye album "So Dark The Con Of Man" har så langt vært en kjempesuksess for superduoen.


Og nå kan altså "Skal vi danse"-vinner Tshawe  og makker Yosef innkassere enda en "seier".


For allerede i sin første salgsuke har albumet nå solgt til platina, og dermed har Madcon-gutta satt enda en rekord, skriver Dagbladet.


Det er nemlig ingen andre hiphopere som har oppnådd platinatrofè, som da innebærer at platen har blitt solgt i 30.000 eksemplarer.


Superduoen har tidligere innrømmet at Tshawes mye omtalte "Skal vi danse"-deltagelse var en prøvelse for kompisenes vennskap og samarbeid.


- Vi har vært sammen i Madcon i 15 år, og har vært likestilte hele veien. Så skjer dette , som får en helt annen type oppmerksomhet. Det er klart mange lurer: "Blir ikke du misunnelig, Yosef?". "Er det ikke kjedelig for deg?". Da sier jeg nei, for dette var en velig stor personlig seier for Tshawe - som et individ. Det var også grunnen til at jeg var og så på Tshawe når han dansa, ikke for at jeg skulle sole meg i glansen, har Yosef tidligere uttalt til Dagbladet.


Men på tross av eventuelle vanskeligheter kan hvertfall hiphoperne nå trøste seg med at deres album mest sannsynlig blir en av de store norske platesuksessene i år.


LES OGSÅ: - I skyggen av Tshawe