Platen utsatt

Idol-vinner Jenny Langlo har ikke hatt møte med plateselskapet Universal Music.

SYK: Jenny Langlo har i følge managementet ligget utslått med vannkopper siden nyttår. Foto: Thomas Horni / Seher.no
SYK: Jenny Langlo har i følge managementet ligget utslått med vannkopper siden nyttår. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På tampen av fjoråret gikk Jenny Langlo (18) fra Stordal av med seieren i sangkonkurransen Idol. Men etter finalen har ting vært stille rundt den talentfulle jenta. 

- Vi har fått beskjed om at hun skal komme tilbake med forslag til møte på grunn av sykdom, men vi har foreløpig ikke hørt noe fra Jenny angående platen, sier Yngve Næss, som har ansvar for norske artister i plateselskapet Universal Music, til VG.

I følge managementet til Jenny har dette vært en bevisst tanke.

- Nå er hun i «tenke»- og «komme til seg selv»-boksen, og på vei inn i neste fase. Grunnen til at vi har ligget lavt er fordi det har skjedd mye før finalen, og hun trengte en god juleferie så nå handler alt om å finne fred og ro, sier manager Hilde Jørgensen, og forteller til VG at Jenny akkurat har blitt frisk etter å ha ligget utslått med vannkopper.

Redaktør i jente- og kvinnebladet mag, Celine I. Aagaard (35), mener ting snart burde skje rundt debutplaten hennes.

- Man kan fort bli glemt i denne bransjen, så det kan være en fare å være borte fra rampelyset for lenge. Så man bør kanskje få et lite signal om hva som skjer snart. Men det har vært nok av de Idol-artistene som har gått i studio dagen etter seieren og laget hastemusikk som har blitt dårlig, mens det har vært annen- og tredjeplass som har gjort det bra, sier hun til avisen.

Men det ser nå ut til at Idol-vinneren er klar for å tenke plate igjen.

- Vi reiser til Oslo snart fordi vi måtte utsette et møte som opprinnelig skulle være i forrige uke. Det er fokus på skolen og karrieren i forhold til å finne ut hvordan kursen skal stakes, og hvordan Jenny skal fremstå. Hun har et ståsted hun ønsker å videreutvikle med Universal, og det blir spennende, påpeker manager Jørgensen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slo til kvinnelig kollega 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer