- Plastisk kirurgi skaper usikkerhet

Lady Gaga hevder hun aldri vil operere seg.

SKAPER USIKKERHET: Sangstjernen får støtte i sine synspunkter på skjønnhetsoperasjoner. Foto: All Over Press
SKAPER USIKKERHET: Sangstjernen får støtte i sine synspunkter på skjønnhetsoperasjoner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Lady Gaga er imot plastisk kirurgi. I et intervju med bladet Harper's Bazaar forteller sangeren at hun mener skjønnhetsoperasjoner bidrar til usikkerhet.

- Jeg har aldri hatt plastisk kirurgi. Det er det mange popstjerner som har. Jeg mener at å skape usikkerhet i form av plastisk kirurgi er mye mer skadelig enn artistiske uttrykk relatert til kroppslige endringer, forteller stjernen.


På forsiden av magasinet viser Gaga seg med tydelig markerte kinnbein, som er formet slik at de er godt synlige gjennom huden.

- De har alltid vært inne i meg, men jeg har ventet på den rette tiden til å avsløre overfor universet hvem jeg egentlig er. Det er et kunstverk. Jeg har aldri oppmuntret fant til å skade seg selv, og jeg romantiserer heller ikke masochisme.

Nettstedet FitPerez.com er enig med Lady Gagas synspunkter.

«Vi er enig med Gaga. Plastisk kirurgi er en skitten vei å ta, i hvert fall flesteparten av gangene.»
»
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Drepte katt for å lage konsertantrekk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer