Kim Kardashian:

Plastisk kirurg advarer mot å kopiere Kim Kardashians rumpe

- La det bli en lekse for alle som vil gjøre en kroppsdel større, sier legen.

KRITISERES: Fansen har vært tøffe mot Kim Kardashian den siste uka etter at nye bilder avslørte hvordan hun ser uten retusjering. Foto: NTB scanpix
KRITISERES: Fansen har vært tøffe mot Kim Kardashian den siste uka etter at nye bilder avslørte hvordan hun ser uten retusjering. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Forrige uke vakte reality-stjernen Kim Kardashian (36) oppsikt da hun viste frem rumpa for paparazziene - og det helt uretusjert.

Bildene fikk flere fans til å uttrykke bekymring om Kim hadde gått for langt med kirurgiske inngrep på sin berømte bakdel.

Nå stiller plastikk-kirurgen Dr. Aaron Rollins, seg bak kritikerne og hevder at hun har gjort for mye med den verdenskjente bakenden, uten å tenke over mulige cellulitt-problemer.

Dr. Rollins - som jobber på klinikken Elite Body Sculpture - har flere ganger blitt omtalt som Kims favoritt-kirurg.

SKAPER DEBATT: Kim Kardashians berømte bakdel skaper igjen debatt. Foto: NTB scanpix
SKAPER DEBATT: Kim Kardashians berømte bakdel skaper igjen debatt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- La dette være en lekse for alle som vil gjøre en kroppsdel større. Om en person har cellulitter før inngrepet, så kommer det til å være der etterpå også. Mennesker må tenke på det, eller så kommer de til å se like ille ut som Kim, sier legen ifølge Daily Mirror.

«Keeping up with the Kardashaians»-stjernen skal tidligere ha benektet å ha fikset på rumpen sin.

Men Dr. Rollins hevder hun har fått utført en såkalt «brazilian bum lift».

- Fett ble flyttet fra midjen hennes til rumpen. Men problemfett er problemfett uansett hvor på kroppen det er, sier han ifølge Daily Mirror.

Kim har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

Mener hun er falsk

Fansen sparer ikke på kritikken mot sitt idol etter at hun avslørte hvordan hun ser ut uten retusjering.

«Skikkelig skuffet over at du i bunn og grunn lyver til oss. Jeg kommer ikke til å beundre deg mer... Men hei, Photoshop-ferdighetene dine er bra, Kim», skrev brukeren «@lisavmani» til stjernen på Instagram.

«Jeg liker deg, men jeg synes det er så trist at du prøver å få oss til å se på deg som perfekt. Det er du ikke. Ingen er det, og det er greit», skrev brukeren «@lenibell31».

Etter at bildene ble spredt på nett, har realitystjernen mistet i overkant av 100.000 følgere på Instagram, ifølge DailyMail.

Innrømmet rumpe-bløff

Omdiskutert, utskjelt, hyllet - og ikke minst berømt. Kim Kardashians bakdel har - helt fra realitydronningas inntog i kjendisverdenen - skapt et hav av overskrifter.

Det store spørsmålet har som kjent alltid vært: Har 36-åringen jukset seg til ny rumpe?

Kardashian har selv hardnakket påstått at bakenden er ekte. I 2011 viste hun til og med fram et røntgenbilde - som «bevis».

BERØMT BAKDEL: Kim Kardashian er kjent for å ha skapt begrepet «belfies» - å ta bilde av seg selv, med rumpa til kamera. Foto: Kim Kardashian / Twitte
BERØMT BAKDEL: Kim Kardashian er kjent for å ha skapt begrepet «belfies» - å ta bilde av seg selv, med rumpa til kamera. Foto: Kim Kardashian / Twitte Vis mer

- Jeg er halvt armensk, og rumpa mi stammer fra min fars familie. Jeg er stolt av den, og den er min, sa Kardashian til Cosmopolitan samme år.

Da beskyldninger om juks nok en gang fylte opp internett i fjor sommer (denne gang i form av såkalte rumpeinnlegg, eller rumpeputer), var Kardashian raskt ute med å avvise påstandene.

I august 2016 gjorde realitystjernen likevel en slags helomvending.

Via sin egen nettside, Kimkardashianwest.com, hevdet tobarnsmora at bakdelen ville ha sett annerledes ut - om det ikke hadde vært for injeksjoner, altså innsprøyting av væske.

Kortisonsprøyter

I stedet påstod Kardashian at behandling for hudsykommen psoriasis, en kronisk betennelse i huden som gir utslett, endrer rumpas figur.

- Når utbruddene er ille, får jeg kortison sprøytet inn i rumpa, forteller 35-åringen, ifølge Daily Mail.

FORFØRER: Kim Kardashian forfører kamera under nordlys i det som kan ligne et norsk landskap i luke 12 av julekalenderen til Love Magazine. Video: Love Magazine / YouTube Vis mer

Kardashian forklarer at kortison, et medisinsk steroid som ifølge Norsk Helseinformatikk primært brukes til å dempe kroppens immunreaksjoner, gir henne søkk i huden.

- Jeg tror det er årsaken til at ryktene om forstørring i utgangspunktet begynte å svirre, sier realitystjerna, som legger til at hun har «lært seg å leve med hudsykdommen».

Overlege ved Rikshospitalets hudavdeling og svenske Akademikliniken, Michael Zangani, var kritisk til Kardashians uttalelser.

- Jeg må le litt av dette. Det er ganske uvanlig å gi kortisonsprøyer for psoriasis, sa Zangani til Dagbladet, og la til:

- Det er imidlertid ikke uvanlig å få mindre søkk i huden etter slike sprøyer. Å få større rumpe, derimot - det er nok ikke akkurat vanlig.

LES OGSÅ: Nå er den store baby-hemmeligheten avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer