FINN ÉN FEIL: På promobildet bak Hugh Bonneville og Laura Carmichael, fra det som angivelig er 1924 har det sneket seg inn en stygg feil.
FINN ÉN FEIL: På promobildet bak Hugh Bonneville og Laura Carmichael, fra det som angivelig er 1924 har det sneket seg inn en stygg feil. Vis mer

Plastflaske ødela hele Downton Abbey-bildet

Bildet som skulle være fra 1924 hadde en stygg miss.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Downton Abbey» elskes og ses av flere hundre tusen nordmenn, ikke minst på grunn av sitt historiske sus fra begynnelsen av 1900-tallet i Storbritannia.

Men da seriens femte sesong skulle promoteres, var ikke alt like autentisk.

En plastflaske fra 2014 hadde nemlig sneket seg med på promobildet bak Hugh Bonneville og Laura Carmichael. Og plastflasker ble ikke brukt i Storbritannia før på 1960-tallet.

FLASKE TIL BESVÆR: Downton Abbey-fansen reagerte raskt da dette bildet ble lagt ut torsdag - med en plastflaske som ikke kom til Storbritannia før på 1960-tallet i bakgrunnen.
FLASKE TIL BESVÆR: Downton Abbey-fansen reagerte raskt da dette bildet ble lagt ut torsdag - med en plastflaske som ikke kom til Storbritannia før på 1960-tallet i bakgrunnen. Vis mer

Men plastflasken legger neppe en demper på forventningene til den nye sesongen av Downton Abbey, som har mottatt to Golden Globesm, to SAG-awards og ti Emmy awards siden 2010.

Forrige sesong ble sett av 12 millioner i Storbritannia, og 24 millioner seere i USA.LES OGSÅ: Slik har du aldri sett TV-stjernen før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer