PÅ TV: Ramsay avslørte overvåkningen på talkshowet «The Jonathan Ross Show» forrige uke. Foto: REX/Brian J. Ritchie/Hotsauce/All Over Press
PÅ TV: Ramsay avslørte overvåkningen på talkshowet «The Jonathan Ross Show» forrige uke. Foto: REX/Brian J. Ritchie/Hotsauce/All Over PressVis mer

Plasserte skjult kamera på datterens soverom

TV-kokken Gordon Ramsay spionerte på sin egen datter.

SEOGHØR.NO: TV-kokken Gordon Ramsay (46) er en av de verdens mest fryktede kokker, men det er ikke bare kjøkkenpersonalet TV-stjernen overvåker med falkeblikk.

Nå avslører TV-profilen at han til og med spionerer på sin egen datter. Ved hjelp av skjulte kameraer, på datterens soverom, har Ramsay alltid oversikt over hva som skjer når datteren har gutter på besøk.

Ramsay avslørte overvåkningen på talkshowet «The Jonathan Ross Show» forrige uke. Det melder New York Daily News.

- Megan er 15 og hun er til stede her i kveld sammen med kjæresten sin. De har tilbragt mye tid sammen på rommet hennes i det siste. Der de skal ha gjort lekser. Men det virker som om resultatene uteblir. Megan, jeg har lyst til å snakke litt med deg om studiene dine.., sier Gordon.

Fikk sønnen til å installere utstyret
- De siste ukene har jeg vært litt uskikkelig, og bedt sønnen min Jack om å installere et hemmelig kamera på toppen av klesskapet hennes, avslører kjendiskokken.

Det har tidligere vært flere tilfeller der foreldre har blitt dømt for å spionere på sine barn på en overbeskyttende måte. Nå må kanskje «Hells Kitchen»-stjernen ta en gjennomgang av sine egne taktikker.

MUSKULØS: Gordon Ramsay har trent hardt de siste månedene for å delta i triatlon på Hawaii. Foto: Gordon Ramsay/Twitter
MUSKULØS: Gordon Ramsay har trent hardt de siste månedene for å delta i triatlon på Hawaii. Foto: Gordon Ramsay/Twitter Vis mer

Tidligere i høst innrømmet den berømte kokken også en løgn ovenfor sin egen kone. Sammen skulle de to på en romatisk ferie til Hawaii for å fornye bryllupsløftene sine, men vel fremme kom det frem at Ramsay hadde meldt seg på den tøffe triatlon-konkurransen Ironman.

LES OGSÅ:  TV-kokk truet på livet med pistol