BABYFEBER: Tila Tequila kan i løpet av kort tid få tre småbarn å hanskes med etter at den gravide TV-stjernen nylig annonserte at hun vil adoptere to barn fra jordskjelvrammete Haiti. Her poserer hun med en dukke under en handletur i forrige uke. Foto: All Over Press
BABYFEBER: Tila Tequila kan i løpet av kort tid få tre småbarn å hanskes med etter at den gravide TV-stjernen nylig annonserte at hun vil adoptere to barn fra jordskjelvrammete Haiti. Her poserer hun med en dukke under en handletur i forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

- Planlegger tre barn på en gang

En måned etter sin lesbiske kjærestes død, er TV-stjernen grepet av babyfeber...

SEHER.NO: Under en måned etter at hennes lesbiske forlovede Casey Johnson ble funnet død i sin leilighet, er den skandaleombruste TV-stjernen Tila Tequila (28) grepet av babyfeber.

I forrige uke kunngjorde den biseksuelle " A shot at love"-programlederen at hun er gravid, og nå hevder hun at hun ikke vil vente med å utvide familien.

Etter å ha sett bilder fra jordskjelv-katastrofen på Haiti, har Tila nemlig bestemt seg for å adoptere flere barn fra det karibiske landet.

- Jeg vil adoptere to barn fra Haiti. Jeg vil forsøke å få gjort det så fort som mulig. De stakkar babyene. Mamma kommer for å redde dere, skrev hun på sin side hos nettsamfunnnet Twitter tidligere denne uken.
 
Dersom Tila gjør alvor av påstandene, blir hun den siste i en lang rekke Hollywood-kjendiser, som har adoptert barn fra den tredje verden.

Tidligere har Madonna adoptert sønnen David Banda og datteren Mercy fra Malawi, mens Angelina Jolie har adoptert sønnen Maddox fra Kambodsja, datteren Zahara fra Etiopia og sønnen Pax fra Vietnam.

Tila har også brukt sin Twitter-side til å kommentere ryktene om at faren til hennes er rapperen Jayceon Terrell Taylor - best kjent som "The Game".

Selv om Tila tidligere har hevdet at barnets far er svensk, hevder hun rapperen lyver når han hevder han ikke har noe med den kommende babyen å gjøre.

- Om ni måneder er det den store farskaps-test dagen. Den lyver ikke, i motsetning til deg, skriver hun på sin Twitter-side.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.        


LES OGSÅ: - Ja jeg er gravid