SAVNER NORGE: Nå vil hun ha sommerhus i hjemlandet
SAVNER NORGE: Nå vil hun ha sommerhus i hjemlandetVis mer

Planlegger sommerhus i Norge

Lene avslørte planene på den røde løperen i Oslo Spektrum.

SEHER.NO: På Spellemannsprisen i lørdag kveld kom Lene Nystrøm (34) med nyheten om at hun planlegger boligkjøp i Norge.
 
Etter mange år i Danmark har Lene funnet ut at hun ønsker å tilbringe mer tid i hjemlandet og skal derfor gå til anskaffelse av et sommerhus her hjemme.

Lene har den siste tiden tatt mange korte turer hjem til Norge for å delta på ulike festligheter. Sist vi så henne var på Costume Awards - og nå på Spellemannsprisen. Hun ankom musikkbegivenheten alene og kunne fortelle at mann og barn er hjemme i Danmark.
 
Flere celebre gjester ankom alene, blant dem Aleksander With (20) som for anledningen hadde tatt på seg et snedig par 14 år gamle solbriller, til tross for at han var innendørs midtvinters.

- Jeg må jo se kul ut og bli lagt merke til på en alternativ måte for å vise at jeg er popstjerne, jeg som ikke har blitt nominert til noen pris engang, sa Aleksander til Seher.no. 
 
En som derimot var nominert til pris var Venke Knutson (29), i kategorien årets hit. Hun strålte på den røde løperen og kjendisstylist Jan Thomas (40) bedyrer at hun nok er kveldens best antrukket av de kvinnelige gjestene.
 
-Jeg er jo uten tvil den mest sexy mannen her, ler Jan Thomas frem til Seher.no. For anledningen var han antrukket i helhvitt for å hylle vårmoten. 
Charlotte Thorstvedt (21) kom i en trang flott kjole, men hun var mest opptatt av kveldens hovedbegivenhet, nemlig musikken, og sier at hun heier på "Diskjokke" i elektronika - kategorien og "The Lionheart Brothers" i rock-kategorien.
 
Alejandro Fuentes (20) ser helst at kameraten Kurt Nilsen (29) stikker avgårde med en pris. De to ankom sammen og ser frem til å ta helt av i løpet av kvelden.

- Jeg har bare drukket en pils, men mer skal det bli, sa en tydelig feststemt Alejandro til Seher.no.
Det var uten tvil mange spenstige antrekk å se på den røde løperen for kvelden. Linn Skåber (37) hadde på seg en åletrang kjole som hun presiserte at ikke er ment for å kunne sitte i. Hun ankom sammen med Per Sundnes, sammen hadde de ladet opp med tapas hjemme hos Per foran showet.
 
- Jeg måtte tilpasse maten til Linns antrekk og kjolens plassmangel, lo Per til Sehers reporter.

Se videoreportasje fra Spellemann her:

[obj:media:6068]