- Planlegger sommerbryllup

Nå florerer ryktene om at stjerneparet planlegger sommerbryllup i Glouchester.

BRUKER FORLOVELSESRINGEN: Sienna Miller har blitt observert med den samme diamantringen som Jude Law ga henne da han fridde i 2005. Nå hevdes det at paret planlegger bryllup. Foto: All Over Press
BRUKER FORLOVELSESRINGEN: Sienna Miller har blitt observert med den samme diamantringen som Jude Law ga henne da han fridde i 2005. Nå hevdes det at paret planlegger bryllup. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ifølge britiske medier skal Jude Law (37) og Sienna Miller (28) forlovet seg. Sienna skal nemlig ha blitt observert med den samme diamantringen som Jude ga henne da han fridde i 2005. Og nå florerer ryktene om at paret planlegger sommerbryllup i Glouchester.

Sienna skal ønske seg et «bohem»-aktig bryllup i nær sitt feriested i Glouchester, og hun hevdes å ha spurt sin søster Savannah om å designe kjolen sin.

- De vil ikke ødelegge bryllupet ved å snakke for mye om det, men de har fortalt det til sine nære og kjære at de skal gifte seg i sommer, sier en kilde nær paret til DailyMail.

Ifølge kilden skal paret også planlegge et andre bryllup i New York, stedet som de nå anser som sitt hjem.

Parets første forlovelse ble avlyst da det ble kjent at Jude skal ha hatt et forhold til barnevakten Daisy Wright. Men 37-åringen og Sienna fant tilbake til hverandre like før jul i 2009, da Jude innså at Sienna var den rette.

- Sienna var alltid den rette, og nå som hun er tilbake i livet hans, vil han aldri slippe henne igjen, sier kilden.

Forrige uke gjorde stjerneparet sin første offentlige opptrenden siden de ble sammen igjen, da «Met Costume Institute»-gallaen ble avholdt i New York.

Law har tidligere vært gift med Sadie Frost, og eksparet har barna Rafferty (13), Iris (9) og Rudy (7) sammen. I tillegg har Jude en syv måneder gammel datter, Sophia, sammen med modellen Samantha Burke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!.


LES OGSÅ: - Dette misliker Siennas familie sterkt