VIL OPERERE NESEN PÅ NY: Sophie Elise Isachsen planlegger sin andre neseoperasjon. Første inngrep ga ikke det resultatet blondinen hadde sett for seg.
VIL OPERERE NESEN PÅ NY: Sophie Elise Isachsen planlegger sin andre neseoperasjon. Første inngrep ga ikke det resultatet blondinen hadde sett for seg. Vis mer

Planlegger ny skjønnhetsoperasjon

Kjendisblogger Sophie Elise Isachsen har fikset på brystene, nesen, leppene og kinnbena - men er fortsatt ikke fornøyd med sitt eget utseende.

SEOGHØR.NO: Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (19) er kjent for sin åpenhet om sine skjønnhetsoperasjoner.

Hun har tidligere avslørt at hun forstørret brystene på sin 18-års dag, opererte nesen, og på innsiden av leppene har hun en «Hello Kitty»-tatovering.

I tillegg til dette har hun tatt botox og restylane i leppene og kinnbena.

Nå avslører 19-åringen på sin blogg at hun fortsatt ikke er fornøyd med utseendet og at hun planlegger å legge seg under kniven igjen.

For ti måneder siden opererte bloggeren nesen. Bilder fra operasjonen ble også vist i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne», som blant annet fulgte Harstad-jentas liv.

Nå er imidlertid Sophie Elise så misfornøyd med resultatet at hun planlegger en ny operasjon.


- Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre videre med dette. Etter råd fra lege skal jeg vente ennå en stund før jeg sjekker opp om en ny operasjon, som da vil bli i utlandet og ikke i Norge, skriver hun på sin blogg og legger til at hun vurderer en ny operasjon etter jul.

Ønsket seg smalere nese

Rosabloggeren ønsket seg en smalere nese, men skriver at den isteden kun endte opp med å bli kortere.

19-åringen håpet først at resultatet ville endre seg over tid, noe som ikke viste seg å stemme.

- Jeg lot tiden gå for å se om jeg ble fornøyd med resultatet. Jeg håpet at det at den er kortere kanskje var en del av healingen, men nei. Kortere, og thats it.

REALITY-TV:  Sophie Elise Isachsen har delt livet sitt med TV-seerne i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Her er hun sammen med Marna Haugen, Emilie «Voe» Nereng, og Suzanne Aabel. Foto: FameFlynet Norway
REALITY-TV: Sophie Elise Isachsen har delt livet sitt med TV-seerne i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Her er hun sammen med Marna Haugen, Emilie «Voe» Nereng, og Suzanne Aabel. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Leder ved Teres Colosseum-klinikken i Oslo, Tonny Abrahamsen, understreker at han ikke snakker om pasienter, men uttaler seg på generelt grunnlag.

- Hvis pasienter ikke er fornøyd blir de kalt inn til kontroll og en videre samtale, sier Abrahamsen til Seoghør.no.

Han vil ikke uttale seg spesielt om Sophie Elises blogginnlegg om neseoperasjonen.

-Handler ikke om utseende

Kjendisbloggeren har tidligere fått kritikk for at hun skriver  mye om plastisk kirurgi, men selv mener hun at det meste av innholdet på bloggen ikke handler om utseende.

- Jeg har en utseendefokusert blogg, men jeg står for mye annet bra også. Jeg skriver ikke om fettprosent og uren hud. Alle har ulike fikseringer, men jeg får ekstra mye oppmerksomhet fordi jeg skriver om en litt kontroversiell greie, har hun tidligere fortalt Seoghør.no.

LES OGSÅ: Sophie Elise tatoverte kjærligheten på fingeren