STRÅLTE: Angelina Jolie delte ut pris med den anerkjente skuespilleren Sidney Poitier under Oscar-utdelingen i forrige uke. Foto: REX/Mandatory Credit - A.M.P.A.S/All Over Press
STRÅLTE: Angelina Jolie delte ut pris med den anerkjente skuespilleren Sidney Poitier under Oscar-utdelingen i forrige uke. Foto: REX/Mandatory Credit - A.M.P.A.S/All Over PressVis mer

Planlegger ny operasjon

Skuespiller Angelina Jolie vil gjøre alt hun kan for å forhindre å bli rammet av kreft.

SEOGHØR.NO: I mai i fjor slapp skuespiller Angelina Jolie (38) sjokknyheten om at hun hadde fjernet brystene for å unngå utvikling av brystkreft.

PAR I HJERTER: Det er liten tvil om at kjærligheten mellom Hollywood-stjernene Brad Pitt og Angelina Jolie er sterk. Her i kulissene under årets Oscar-utdeling. Brad Pitt fikk Oscar som medpodusent for årets film «12 Years a Slave». Foto: REX/Mandatory Credit - A.M.P.A.S/All Over Press
PAR I HJERTER: Det er liten tvil om at kjærligheten mellom Hollywood-stjernene Brad Pitt og Angelina Jolie er sterk. Her i kulissene under årets Oscar-utdeling. Brad Pitt fikk Oscar som medpodusent for årets film «12 Years a Slave». Foto: REX/Mandatory Credit - A.M.P.A.S/All Over Press Vis mer

Til avisen The New York Times forteller Hollywood-stjernen, ifølge HelloMagazine, at hun hun nå må legge seg under kniven igjen:

- Det gjenstår én operasjon til. Jeg får råd og tips fra så mange fantastiske personer som jeg har snakket med, for å komme meg gjennom neste stadie.

Hun forteller videre at hun er stolt og rørt av alle de positive reaksjonene hun har fått etter at hun fortalte om operasjonen i mai:

- Grunnen til at jeg skrev innlegget var for å prøve å kommunisere, hjelpe og komme i kontakt med andre kvinner og deres familier som går gjennom det samme. Jeg er veldig rørt over alle tilbakemeldingene og all støtten jeg har fått av så mange mennesker.

Til Entertainment Weekly har hun tidligere gitt uttrykk for at hun det å jobbe og å holde på med prosjekter midt oppi den utfordrende tiden har hjulpet hjemme positivt:

- Jeg er glad jeg tok den avgjørelsen, og jeg var veldig heldig som hadde dyktige leger rundt meg. (...) Jeg har også vært heldig som har hatt prosjekter som Unbroken å jobbe med ved siden av. Det har gjort at jeg har fokusert på å bli raskt frisk.

Forrige helg kastet Angelina Jolie og forloveden Brad Pitt (50) glans over den tradisjonsrike Oscar-utdelingen, og «Maleficent»-stjernen strålte i en lekker haute couture-kreasjon fra den libanesiske designeren Elie Saab.

LES OGSÅ: Angelina Jolie spiller Nigella Lawson i ny spillefilm