LYKKELIGE: Nicole Richie har ønsket seg en stor familie helt siden hun var liten jente. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Nicole Richie har ønsket seg en stor familie helt siden hun var liten jente. Foto: All Over PressVis mer

Planlegger ny baby

- Jeg vil ha fem barn, avslører Nicole Richie.

LOS ANGELES (Seher.no): For fem måneder siden fikk Nicole Richie (26) og kjæresten Joel Madden (29) datteren Harlow, og allerede nå jobber de med å bli gravide igjen, skriver The Enquirer.

"The Simple Life"-stjernen og "The Good Charlotte"-rockeren trives så godt i foreldrerollen at de har bestemt seg for en familieforøkelse så raskt som overhodet mulig.

Paret skal gifte seg i løpet av sommeren, og begge ønsker å bli gravide så fort festen er over ettersom Nicole vil ha en stor familie, skriver avisen.

- Jeg vil ha fem barn. Tvillinggutter og tre jenter. Det har jeg ønsket siden jeg var barn, skal Nicole ha uttalt ifølge The Enquirer.

26-åringen deltar hver mandag på babyeksperten Jackie Rosenbergs "Babies First Class" og elsker nå mammatilværelsen.

- Nicole hadde konstant panikk over den minste ting da Harlow ble født, men i løpet av de siste månedene har hun blitt en ekspert på alt fra raping til trilleturer.

Den tidligere reality-stjernen slet lenge med både rusproblemer og spiseforstyrrelser, men venner nær henne forteller at med god hjelp fra Joel har hun nå blitt transformert til "verdens beste forsørger" for lille Harlow.

LES OGSÅ: Harlow reddet familien