NYBAKT MAMMA: I august ble Gwen Stefani mor til lille Zuma.  Foto: gwenstefani.com
NYBAKT MAMMA: I august ble Gwen Stefani mor til lille Zuma. Foto: gwenstefani.comVis mer

Planlegger nok et barn

Den nybakte mammaen ønsker seg desperat en jente.

LOS ANGELES (Seher.no): Det er bare to og en halv måned siden popstjernen Gwen Stefani (38) og mannen Gavin Rossdale (43) fikk sin andre sønn sammen. Likevel skal paret allerede være klare for foreldrerollen nok en gang, skriver In Touch magazine.

- Gwen planlegger å prøve å bli gravid igjen snart, og denne gangen tar de i bruk ulike metoder som skal hjelpe dem å få en jente, sier en venn av henne til bladet.

Den flotte artisten skal ha kartlagt et diagram over syklusen sin som skal hjelpe henne å bli gravid et par dager før eggløsningen. Ved å følge denne måten skal det nemlig være større sjanse for å få en jentebaby.

- Hun hørte om metoden fra gynokologen sin, og i tillegg har hun lest om det på nettet. Men det er selvfølgelig ingen garanti, forteller vennen videre.

Ektemannen Gavin ser heller ikke hvorfor de skal vente med å bli foreldre igjen.

- En er en, og to er som ti. Vi er godt i gang nå, og det er bra, sier han ifølge bladet.

Den eneste personen som neppe blir glad for å høre nyheten om familieforøkelsen er deres eldste sønn Kingston (2). Han er nemlig allerede sjalu på lille Zuma.

- Kingston er selvfølgelig irritert over at noen tar fra moren sin oppmerksomheten bort fa ham, avslører Gavin.

LES OGSÅ: Sover søtt på mammas arm

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.