SUKSESS: Musikal-serien «Glee» er blitt en enorm TV-suksess verden over, og var gjennombruddet for Cory Monteith, Lea Michele, Matthew Morrison og de andre i rollebesettingen. Dette er fra første sesong som ble sendt i 2009. Foto: FAME FLYNET
SUKSESS: Musikal-serien «Glee» er blitt en enorm TV-suksess verden over, og var gjennombruddet for Cory Monteith, Lea Michele, Matthew Morrison og de andre i rollebesettingen. Dette er fra første sesong som ble sendt i 2009. Foto: FAME FLYNETVis mer

Planlegger narkotika-episode på «Glee»

Slik ønsker TV-kanalen å markere Cory Monteiths dødsfall i den populære serien.

SEOGHØR.NO: I juli kom sjokknyheten om at «Glee»-skuespiller Cory Monteith (31) hadde dødd av en giftig overdose med heroin og alkohol.

Etter det tragiske dødsfallet tok den populære TV-serien innspillingpause, for å finne ut av hvordan de skulle gjøre det med den videre utviklingen av Corys rollefigur Finn Hudson.

Sesong 5 av «Glee» er nemlig rett rundt hjørnet på amerikansk TV.

Ifølge ContactMusic har representanter fra Fox Network og produsentene bak serien nå blitt enige om hvordan serien skal fortsette.

- Vi planlegger å vie tredje episode av den nye sesongen til å referere til Corys dødsfall. De to første episodene er allerede spilt inn, så tredje episode vil forklare hvordan Hudson blir skrevet ut av serien. Det vil bli referert til narkotikaproblematikken, sier Fox Entertainment-styreleder Kevin Reilly ifølge nettstedet.

Monteith var selv åpen om rusproblemene sine, og Reilly forteller videre at det altså vil bli fokusert på nettopp dette:

- Blant annet vil flere av rollekarakterene snakke om nettopp avhengighet.

LES OGSÅ: Tvunget i terapi etter rehab