FORLOVET: Johnny Depp og kjæresten Amber Heard overrasket alle da de forlovet seg. Nå planlegger de bryllup på Bahamas.  Foto: Fame Flynet
FORLOVET: Johnny Depp og kjæresten Amber Heard overrasket alle da de forlovet seg. Nå planlegger de bryllup på Bahamas. Foto: Fame FlynetVis mer

Planlegger karibisk drømmebryllup

Johnny Depp og Amber Heard gifter seg på hans private øy i Bahamas.

SEOGHØR.NO: Johnny Depp (50) planlegger bryllup med sin 23 år ynge forlovede Amber Heard (27), og selv om de er et av Hollywoods heteste skuespillerpar blir bryllupet lite og intimt.

Begge er kjent for å verne om privatlivet og vil gi hverandre sine ja foran en håndfull gjester på Johnnys private øy i Bahamas.

- De planlegger en liten, intim seremoni barføt på stranden i Little Hall’s Pond Cay. Etterpå skal de ha grillfest der noen av Johnnys musikervenner skal opptre, etterfulgt av limbo-dans, sier en kilde nær paret til Daily Star.

STEMOR: Johnny Depp har barna Lily-Rose og Jack med Vanessa Paradis. De skal ha fått god kontakt med Amber og er nok selvskrevne gjester i bryllupet.  Foto: REX/Unimediaimages Inc - ADC/All Over Press
STEMOR: Johnny Depp har barna Lily-Rose og Jack med Vanessa Paradis. De skal ha fått god kontakt med Amber og er nok selvskrevne gjester i bryllupet. Foto: REX/Unimediaimages Inc - ADC/All Over Press Vis mer

Paret tilbringer mye tid i Johnnys eget paradis, og i begynnelsen av forholdet oppkalte han en av strendene etter sin unge kjæreste. Stranden fikk navnet «Amber's cove» fordi han mente den var formet som 27-åringens lår.

Viste frem ringen

I midten av januar ble det kjent at 50-åringen hadde gått ned på kne, og under en rockekonsert i forrige uke viste den vakre skuespilleren frem den enorme forlovelsesringen.

 

 

 

Depp, som var sammen med den franske artisten Vanessa Paradis (41) i 14 år uten å gifte seg, kan tilby Heard to «stebarn» fra forholdet med Paradis, Lily-Rose (14) og Jack (11).

Hollywood-stjernene skal først ha innledet et forhold under innspillingen av «The Rum Diary» i 2011, der de to spilte mot hverandre.

Deretter ble det slutt mellom Depp og Paradis, før forholdet mellom bifile Heard og Tasya van Ree også tok slutt.

LES OGSÅ: - De er perfekte for hverandre