TIL ALTERS: Ashley Olsen og "National Treasure"-skuespilleren Justin Bartha gir hverandre sitt "ja" neste sommer, ifølge National Enquirer.
TIL ALTERS: Ashley Olsen og "National Treasure"-skuespilleren Justin Bartha gir hverandre sitt "ja" neste sommer, ifølge National Enquirer.Vis mer

Planlegger hemmelig bryllup

Det skal ikke spares på noe når Olsen-tvillingen skal stå brud.

LOS ANGELES (Seher.no): Ashely Olsen (22) og skuespiller kjæresten Justin Bartha (30) skal i all hemmelighet være i full gang med planlegging av bryllup, skriver National Enquirer.

Paret vil holde seremonien på det super eksklusive hotellet "Hotel du Cap Eden Roc" i sør-Frankrike neste sommer, og de vil komme til å bruke hele 6,7 millioner på den store festen.

- Ashely har alltid drømt om å gifte seg på den franske riviera, og hun skal spørre sin favoritt designer og venn, Karl Lagerfeldt, om å spesial designe brudekjolen, forteller en venn av henne til bladet.

Den tidligere "Under samme tak"-stjernen vil bruke nesten 1 million kroner på å leie et privatjet til å fly inn familie og venner til bryllupet. I tillegg skal hun bruke 1,6 millioner for tre dagers overnatting til alle gjestene.

- Ashley vil at de skal avgi løftene til hverandre under en hvelving av hvite blomster i det solen går ned bak det luksuriøse hotellet. Plassen er kun for styrtrike mennesker og de aksepterer bare kontanter, sier vennen videre.

Brudekjolen hennes vil komme på den nette sum av 1,7 millioner kroner, og hun vil at den anarkjente fotografen Annie Leibovitz skal forevige minnene på film.

Paret har kun vært sammen i syv måneder, men Ashley mener endelig at hun har funnet ekte kjærlighet med Justin, ifølge bladet.

- Hun tror han kommer til å bli en superstjerne, men viktigst er det selvfølgelig at de er på samme bølgelengde, og at han får henne til å le. Ashley sier også at han er verdens beste kysser.

LES OGSÅ: Avslører Mary-Kates narkofortid