Orlando Bloom og Katy Perry:

Planlegger fremtiden sammen

- Det er som om de trengte å slå opp og bli sammen igjen for å komme til dette stadiet.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Etter mye om og men har Katy Perry og Orlando Bloom omsider funnet tilbake til hverandre. Nå planlegger de fremtiden. Foto: NTB Scanpix
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Etter mye om og men har Katy Perry og Orlando Bloom omsider funnet tilbake til hverandre. Nå planlegger de fremtiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hollywood-stjernene Katy Perry (33) og Orlando Blooms (41) forvirrende forhold har de siste årene skapt en rekke overskrifter i internasjonale medier.

Duoen ble for første gang koblet romantisk til hverandre i 2016, og siden den gang har det ikke vært enkelt å holde tritt med statusen mellom de to.

I slutten av september dukket de opp på den røde løperen sammen i Monaco, noe mange har tatt som en bekreftelse på at de har funnet tilbake til hverandre.

Nå forteller en kilde til People at Orlando og Katy er klare for å ta forholdet til neste nivå. De har nemlig begynt å snakke om å dele en fremtid sammen.

- Orlando har ikke en ring enda, men de har snakket om fremtiden. Alle ville blitt veldig glade hvis de hadde forlovet seg, for Katy er nydelig, sier kilden.

- Han har alltid hatt lyst til å gifte seg igjen, og det kan se ut til at Katy blir den heldige, legger kilden til.

Trengte en pause

Da Katy og Orlando gikk hver til sitt i mars i fjor, ble det i ettertid kjent at de trengte en periode fra hverandre fordi de var på ulike stadier i livet.

- Katy og Orlando hadde en fin tid sammen, men de oppdaget at de var på forskjellige stadier i livet, sa en kilde nær paret til nettstedet Mirror den gang.

KJÆRESTER: Katy og Orlando har vært av og på de siste årene. Her er de avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Katy og Orlando har vært av og på de siste årene. Her er de avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå kan det se ut til at det å sette forholdet på vent gjorde dem godt.

- Dette har vært et fantastisk år for forholdet deres. Det er som om de trengte å slå opp og bli sammen igjen for å komme til dette stadiet, sier kilden.

Fant tilbake til hverandre

Et halvt år etter at bruddet mellom Katy og Orlando var et faktum, ble duoen etter hvert stadig observert sammen igjen.

I mars dukket det også opp bilder av dem sammen på ferieturer i både Roma og Tokyo. I den italienske hovedstaden møtte de blant annet pave Frans og deltok på en helsekonferanse.

Ifølge People delte Katy også den gang flere videosnutter på Story-funksjonen på Instagram, der hun omtalte Orlando som «min kjære». På Instagram ble det også tydelig at paret utforsket den historiske byen sammen, og popstjernen delte blant annet en koselig «selfie» av seg selv og Orlando ved Colosseum.

LES OGSÅ: - Jeg kjemper en livslang kamp