Cheryl Cole:

Planlegger familie­forøkelse - uten mann

- Jeg vil ha minst to barn med spermdonor.

ØNSKER BARN: Den britiske artisten Cheryl Cole er singel, men hun planlegger likevel å få flere barn den kommende tiden. Foto: NTB Scanpix
ØNSKER BARN: Den britiske artisten Cheryl Cole er singel, men hun planlegger likevel å få flere barn den kommende tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske sangstjernen Cheryl Cole (36) har tidligere vært sammen med «One Direction»-profilen Liam Payne (26) - inntil kjærligheten brast sommeren 2018.

Da hadde paret vært sammen i drøye to år - og også rukket å få sønnen Bear Grey Payne (2), som kom til verden i mars 2017.

Nå sier Cole i et intervju med Time Magazine, gjengitt av Sky News, at hun planlegger å få minst to barn til - ved hjelp av spermdonor. 36-åringen sier at alderen hennes skal ha bidratt til at hun ønsker å få barn på egen hånd.

- Hvis tiden spilte på lag med meg, og dersom jeg var i tjueårene, ville jeg ha ventet og vurdert flere alternativer, eller ha ventet på noen som jeg følte var den rette, sier hun til magasinet, og fortsetter:

- Men du kan møte noen, og for det året kan det føles utrolig, men det er aldri en garanti, fordi det finnes så mange variabler som kan skje. Livet er et morsomt, gammelt spill, sier Cole i intervjuet.

FLERE BARN: Cole har sønnen Bear fra før, og nå planlegger hun å få søsken til den to år gamle hjerteknuseren. Foto: NTB Scanpix
FLERE BARN: Cole har sønnen Bear fra før, og nå planlegger hun å få søsken til den to år gamle hjerteknuseren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fra utlandet

I intervjuet avslører Cole også at hun planlegger å få sperm fra en donor i utlandet, fremfor i hjemlandet England.

Som nevnt har 36-åringen allerede den 2 år gamle sønnen Bear sammen med sangeren Liam Payne, som hun ble sammen i 2016 - kort tid etter at hun ble skilt fra franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Forholdet med Payne tok imidlertid slutt sommeren 2018, og etter bruddet har Cole uttalt at de skiltes på fredelig vis.

- Vi er venner. Vi løste det på en moden måte. Liam er en stor del av livet mitt, og det vil han alltid være, har hun tidligere sagt, ifølge Sky News.

BRUDD: Forholdet mellom Cheryl Cole og Liam Payne tok slutt i 2018. Sammen har de sønnen Bear. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Forholdet mellom Cheryl Cole og Liam Payne tok slutt i 2018. Sammen har de sønnen Bear. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er det første bruddet jeg har gått gjennom som har involvert et annet menneskes liv. Det kan ikke være noe fiendskap. Det ville ikke vært sunt for Bear, og jeg var ikke villig til å la det skje, sa hun videre.

Ifølge Sky News bor sønnen Bear for det meste hos moren, men han tilbringer også tid hos faren Liam når han har fri.

Til tross for en rekke brudd bak seg, drømmer Cole nå altså om flere barn, så det kan absolutt se ut til at hun har fått mersmak på familielivet, ettersom hun nå ønsker å utvide familien med flere barn.

- Trøbbel i paradis

I forkant av bruddet mellom Cole og Payne i juni 2018, hadde det lenge versert rykter om at duoen hadde problemer i forholdet. I mars samme år gikk også Payne langt i å selv bekrefte at det lå en sannhet i spekulasjonene.

- Det morsomme er at uken før skulle vi gifte oss, og uken etter holdt det på å bli slutt. Greia er at jeg tror vi er et sted i midten. Du vet, vi har våre problemer. Jeg kommer ikke til å sitte her og hevde at alt er bra, fordi man går selvsagt gjennom forskjellige ting, og det er slik det er i forhold. Men vi går gjennom det sammen som familie, og det er det viktigste for meg, sa han den gang til Evening Standard.

I oktober 2019 hintet «One Direction»-sangeren også til at sjalusi var en faktorene som førte til at forholdet til ti år eldre Cheryl Cole tok slutt. Det skrev Daily Mail

I januar 2018 spilte nemlig Payne inn låten «For You» sammen med Rita Ora (29), og dette skal angivelig ha vært med på å ødelegge kjærlighetsforholdet til Cole.

- Duetten min med Rita gjorde ikke så mye bra for privatlivet mitt. Men det gjorde mye for … Ja, nei, det var bra, delte han med magasinet Closer, ifølge den britiske avisen.

Nå har imidlertid Payne gått videre etter bruddet, og i september i fjor dukket han opp sammen med sin nye kjæreste, modellen Maya Henry, under moteuken i Paris.

Cole har også to tidligere ekteskap bak seg. Hun var gift med fotballspilleren Ashley Cole fra 2006 til 2010. Hennes andre ekteskap var med franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini, som hun giftet seg med i 2014. Lykken ble imidlertid kortvarig, og allerede to år senere skilte de lag.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

Da Cole og Payne annonserte bruddet i 2018, skrev de dette på Twitter:

- Vi er triste over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie.

LES OGSÅ: Bildene skaper full fødselsforvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer